Uusi yritys- ja palveluhakemisto kokoaa porvoolaisyritykset helposti selailtavaksi kokonaisuudeksi, josta yrityksiä voi etsiä myös tuotteiden ja palveluiden mukaan. Posintran ylläpitämä hakemisto palvelee niin kuluttajia, julkisia toimijoita kuin yrityksiä itseään.

Mistä löytää pienimpiäkin yrityksiä esimerkiksi rakentamisen, kotihoivan tai juhlapalveluiden piiristä? Hakukoneet ovat tiedon etsijän apuna, mutta niissä näkyminen vaatii usein yritykseltä vaivaa ja rahaakin. Nyt yritystiedot on koottu Porvoon uuteen yritys- ja palveluhakemistoon, jota ylläpitää kehitysyhtiö Posintra. 

– Moni eri taho on kaivannut alueellista yritysrekisteriä, joka kokoaisi yritykset myös toimialoittain. Tämä helpottaa esimerkiksi vertailua ja palvelujen löytämistä ja on siksi tehokas työkalu niin tiedonhakijalle kuin yrityksellekin, sanoo Posintran toimitusjohtaja Fredrik Pressler. 

Yritys- ja palveluhakemisto löytyy Posintran sivuilta ja sen tiedot perustuvat kaupparekisteriin ja yrityksen itse päivittämiin tietoihin. Hakemiston toimialaluokitus on tiivistetty versio Tilastokeskuksen TOL-luokituksesta ja Kaupparekisteristä saaduista tiedoista. Käytännössä pohjalla oleva kanta on vuosien saatossa täydentynyt monista eri lähteistä, myös Posintran kautta.   

– Tämän vuoksi onkin tärkeää, että jokainen yritys kävisi itse tarkistamassa hakemistossa olevat tietonsa ja muokkaisi niitä tarvittaessa. Samalla kannattaa ehdottomasti kuvata kortille vielä lyhyesti yrityksensä tuotteet ja palvelut ja profiloida näin yritystään vielä tarkemmin. 

 

Hakemistosta lisänäkyvyyttä

Yritykselle hakemisto tarjoaa täydentävän väylän löydettävyydelle. Hakemisto on maksuton ja ohjaa tiedonetsijän eteenpäin yrityksen kotisivuille. Käyttäjinä ovat niin paikalliset kuin ulkopaikkakuntalaisetkin, jotka etsivät tietoa porvoolaisyrityksistä.

– Niin kuluttajat, yritykset kuin julkisetkin toimijat etsivät jatkuvasti tietoa yrityksistä hankintojensa tueksi, olipa kyse sähköurakoitsijan kilpailuttamisesta tai vaikkapa markkinointipalveluiden löytämisestä. Hakukoneet löytävät ne, jotka pärjäävät algoritmien kanssa. Hakemistomme tarjoaa tiedon selkeästi ja tasavertaisesti, Fredrik Pressler sanoo. 

Pressler muistuttaa, että hakemisto tarjoaa myös paikallisyrityksille itselleen työkalun löytää muita toimijoita esimerkiksi kontaktoinnin tai markkinakartoituksen pohjaksi. 

– Aina kannattaa olla kiinnostunut toimintaympäristöstään, seurata millaisessa markkinassa toimii, keiden kanssa kilpailee, missä olisi yhteistyön paikkoja ja miten oma yritys asemoituu kokonaisuuteen.

Hakemisto antaa suuntaa-antavia tietoja eri toimialojen yritysmääristä Porvoossa. Yrityksillä on myös mahdollisuus poistaa tietonsa, mikäli niitä ei halua hakemistoon. Yritys- ja palveluhakemiston lisäksi Posintra julkaisee sivuillaan helmi-maaliskuussa Yritystulkki-palvelun, joka tarjoaa tietoa sekä valmiita työkirjoja, laskentaohjelmia ja lomakkeita yrittämisen koko kaarelle.  

 


Porvoon yritys- ja palveluhakemisto

Kuluttajalle ja julkistoimijalle:

  • näyttää porvoolaisyrityksiä yksittäin ja eri toimialoittain
  • Hyödynnä esimerkiksi palvelujen ostamiseen, vertailuun tai kilpailuttamiseen.

Yritykselle: 

  • näyttää kaupparekisterissä olevat tietosi. Tarkista, että ne ovat oikein.
  • voit lisäksi kuvata lyhyesti mitä yrityksesi tarjoaa (tuotteet ja palvelut)
  • Hyödynnä näkyvyyden lisäämiseen, kontaktien löytämiseen tai markkinan tutkimiseen.
  • Voit myös pyytää poistamaan itsesi hakemistosta.

 

Porvoon yritys- ja palveluhakemisto

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.