Kehitysyhtiö Posintra Oy ja Porvoon kaupunki ovat mukana kansainvälisessä LUCIA – Lighting the Baltic Sea Region -hankkeessa. LUCIA-projektimme tutkii, kehittää ja toteuttaa kestäviä ja älykkäitä kaupunkivalaistusratkaisuja Itämeren alueella. Taidetehtaalla Porvoossa 28.9.2020 klo 13 – 15.30 paikan päällä sekä etäyhteytenä järjestettävässä LUCIA-seminaarissa kuullaan ja keskustellaan hankkeen havainnoista ja kokemuksista kaupunkivalaistuksen alalta sekä tutustumme, mitä Porvoossa tapahtuu LUCIA -hankkeen tiimoilla.

LUCIA-seminaarin varsinaisia kohderyhmiä ovat kaupunkivalaistuksen parissa työskentelevät toimijat. Tilaisuuden tavoitteena on tukea kuntien, kaupunkien infrastruktuurin ja maankäytön suunnittelijoiden ja -asiantuntijoiden työtä. Myös energiayhtiöiden edustajat, kaupunkivalaistuksen kehittämis- ja suunnittelutehtävissä toimivat yksityisen sektorin asiantuntijat, alan TKI-toimijat ja päätöksentekijät ovat kohderyhmäämme.

LUCIA-seminaariin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista 23.9. mennessä riippumatta osallistuuko tilaisuuteen paikan päällä Porvoossa vai etäyhteydellä.

LUCIA-seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen

 

Lisätietoa:

Topi Haapanen
+ 358 40 708 2012

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.