Utvecklingsföretaget Posintra Oy och Borgå stad deltar i det internationella LUCIA – Lighting the Baltic Sea Region-projektet. Vårt LUCIA-projekt forskar om, utvecklar och implementerar energieffektiva och smarta lösningar för stadsbelysning i Östersjöregionen. Under LUCIA-seminariet som den 28.9.2020 kl. 13–15.30 ordnas på plats i Konstfabriken i Borgå samt via fjärruppkoppling presenterar och diskuterar man observationer inom och erfarenheter av urban belysning och får ta del av vad som pågår inom LUCIA-projektet i Borgå.

LUCIA-seminariets huvudsakliga målgrupper är de aktörer som arbetar med urban belysning. Målet med evenemanget är att stödja det arbete planerare och sakkunniga utför inom kommunerna, städernas infrastruktur och markanvändning. Vår målgrupp omfattar också representanter för energibolag, sakkunniga inom den privata sektorn inom utveckling och planering av stadsbelysning, aktörer inom forskning, utveckling och innovation inom området och beslutsfattare.

Deltagandet i LUCIA-seminariet förutsätter anmälan senast den 23.9. oavsett om man deltar i evenemanget på plats i Borgå eller via fjärruppkoppling.

LUCIA-seminariets program och anmälan

 

Mer information:

Topi Haapanen
+ 358 40 708 2012

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.