”Hyvä työllistäminen on kuuntelua, kunnioitusta ja oikeita kysymyksiä. Se elää verkostoista ja nauttii vertaistuesta ja kiireettömistä kohtaamisista. Työnhaun tukea annostellaan välillä lusikalla, välillä kauhalla ja sitä tarjotaan sparraajan, oivalluttajan ja mahdollistajan rooleissa.  Työllistäminen on yksilöllisyyden arvostamista ja yhteisöllisyyden hyödyntämistä. Työllistäminen on yhteistyötä.”

 

Näiden ajatusten ympärille rakentuu PALKO-hankkeen loppujulkaisu, jossa esitellään neljä hankkeessa tunnistettua työllistämisen mallia:

  1. Työhakupalvelua verkoston voimalla
  2. Työ ja tekijät kohtaamaan
  3. Vertaistuella ja valmennuksella työhön
  4. Työnhakija omalla polulla

 

31.8. päättyneessä, Euroopan sosiaalirahaston osarahoittamassa PALKO-hankkeessa työnhakijat saivat tukea käytännön työnhakutaidoissa ja pääsivät verkostoitumaan ja tutustumaan potentiaalisiin työnantajiin. He saivat uusia näkökulmia työnhakuun ja rinnalleen valmentajan, joka tuki työnhaun mutkissa ja notkoissa. Samalla Porvoon ja Loviisan seuduille rakentui työllistämisen palveluverkosto, jonka yhteistyö jatkuu ja kehittyy myös hankkeen jälkeen – työnhakijan parhaaksi!

 

Tutustu julkaisuun osoitteessa https://www.haaga-helia.fi/fi/ajankohtaista/artikkelit/hyvaa-tyonhakua

 

Terveisin PALKO-tiimi,

Anne, Anu ja Maria

 

PALKO -hanketta toteuttivat Posintra Oy ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ajalla 1.9.2017–31.8.2019.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.