Vetovoimaa ja kestävää laatua ympärivuotiseen matkailuun Etelä-Suomessa

Vetovoimaa ja kestävää laatua ympärivuotiseen matkailuun Etelä-Suomessa

Vetovoimaa ja kestävää laatua ympärivuotiseen matkailuun Etelä-Suomessa

Posintra toteuttaa seudullisia ja ylimaakunnallisia kehittämistoimia. Aluekehittämistoimijana se vahvistaa ja aktivoi pk-yritysten mahdollisuuksia tehdä ylimaakunnallista yhteistyötä. Hankkeen tavoitteena oli luoda jämäkkä pohja matkailun vetovoiman lisäämiseksi nyt ja tulevaisuudessa Imatran, Lappeenrannan, Kotka-Haminan ja Kouvolan seutujen kanssa.

Hankkeen aikana luotiin Lapinjärvi–Loviisa-Porvoo-alueelle matkailullisesti täsmennetty profiili ja markkinointisuunnitelma, kehitettiin tuotekonsepteja ja parannettiin näkyvyyttä markkinointitoimilla ja opastesuunnitelmalla.

Toimenpiteet oli suunnattu matkailun-, kulttuurin ja niiden oheispalveluja tuottaville pk-yrityksille Lapinjärvellä, Loviisassa ja Porvoossa yhteistyössä kuntien matkailusta ja markkinoinnista vastaavien tahojen kanssa.

Hankkeen päärahoittaja oli Päijät-Hämeen liitto. Hankkeen toiminta-aika oli 1.1.2012 – 31.3.2014 ja kokonaisbudjetti 3 546 706 €, jota koordinoi Imatran seudun kehitysyhtiö KEHY. Posintran osa-hankkeen osuus oli 469 450 €.

Taidot

Lähetetty

1 joulukuun, 2017

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.