Saariston verkostojen sähköisen toimintamallin kehittäminen

Saariston verkostojen sähköisen toimintamallin kehittäminen

Saariston verkostojen sähköisen toimintamallin kehittäminen

Posintra on hallinnoinut EU-ohjelmakaudella 2007 – 2013 useita saaristohankkeita. Näistä hankkeista saadun kokemuksen perusteella todettiin saaristoalueiden yritysverkoston tarvitsevan apua sellaisten sähköisten sovellusten käyttöönotossa, jotka helpottavat yrittäjän tai yrityksen liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua.

Hankkeessa kartoitettiin yritysten tarpeet ja niihin tarpeisiin sopivat sähköiset sovellukset, valittiin neljä veturiyritystä ja niiden kanssa testattiin eri sovelluksia. Hankkeessa vahvistettiin yrittäjien ja yritysten osaamista sähköisessä markkinoinnissa ja viestinnässä sekä tutustuttiin uusiin viestintäsovelluksiin. Lisäksi hankkeessa valittiin ja muokattiin veturiyrityksille parhaiten sopivat sähköiset sovellukset ja näiden avulla luotiin alueelle uusi ilme.

Hankkeeseen valittiin veturiyrityksiksi neljä itäisen Uudenmaan saaristoalueella toimivaa yritystä. Kun testaus ja pilotointivaihe on toteutettu, hyvät toimintamallit jalkautetaan koko alueelle.

Hankkeen rahoitti Uudenmaan ELY-keskus ns. Lump Sum -kustannusmallilla. Hankkeen toiminta-aika oli 1.3.2013 – 28.2.2014 ja kokonaisbudjetti oli 50 000 €.

Taidot

Lähetetty

1 joulukuun, 2017

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.