ELVI – Elinkeinopalveluiden vauhdittaminen itäisellä Uudellamaalla

Elvi - elinkeinopalveluiden vauhdittaminen itaisellä Uudellamaalla

ELVI – Elinkeinopalveluiden vauhdittaminen itäisellä Uudellamaalla

Posintra on seudullisten yrityspalveluiden (SeutuYP) tuottaja- ja koordinaatio-organisaatio. Toiminnan kehittämiseksi Posintra vahvistaa pk-yritysten neuvontapalveluita tarjoavien organisaatioiden yhteistyötä, aktivoi yritysyhteistyötä maaseutualueella sekä parantaa elinkeinokehityspalveluiden viestintää ja raportointia.

ELVI -hankkeen tuella Posintra kokosi yhteen SeutuYP -toimijat, käynnisti SeutuYP -tiimityöskentelyn sekä kutsui koolle kuntien, elinkeinoelämän ja neuvontaorganisaatioiden verkostoitumistilaisuuksia. Hanke linkitti maaseutumaisten kuntien alueella toimivia asiakkaita SeutuYP -kumppanien tarjoamien palveluiden pariin ja toi maaseudun yrityksiä alueella jo toimivien kehittämishankkeiden piiriin. SeutuYP -toiminnan tueksi sekä palveluiden viestinnän ja raportoinnin kehittämiseksi Posintra uudisti verkkosivunsa, laatii viestintä- ja raportointisuunnitelman ja toteuttaa viestinnän toimenpiteitä.

SeutuYP -toimijayhteistyön hyödynsaajina ovat neuvontapalveluita tarvitsevat alkavat ja toimivat yritykset sekä alueen kunnat ja muut sidosryhmät. Itä-Uudenmaan SeutuYP -toimijoita ovat Posintra Oy, Uudenmaan ELY-keskus, Itä-Uudenmaan TE- toimisto, ProAgria Uusimaa ry sekä Porvoo International College / Aikuiskoulutus.

ELVI -hankkeen päärahoittaja oli Uudenmaan liitto. Hankkeen toiminta-aika oli 1.8.2012 – 30.6.2014 ja kokonaisbudjetti 142 000 €.

Taidot

Lähetetty

1 joulukuun, 2017

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.