BASIS – Building up Availability of SME Internationalisation Services

Basis - Building availability of SME internationalisation services

BASIS – Building up Availability of SME Internationalisation Services

Basis-hanke tehosti pk-yrityksille tarjottavaa kansainvälisyysneuvontaa eri partnerimaissa sekä kansainvälisti alueilla toimivia yritysneuvojia. Yrityksille haettiin lisää liikevaihtoa ja kasvua ja siten lisää verotuloja kohdealueelle. Uudet verkostot, kansainvälistymisen tehostaminen sekä alihankintasuhteiden ja yhteistyöyritysten hakeminen olivat avainasemassa.

Yritysneuvojat saivat koulutusta kansainvälistymisestä sekä tietoa muista partnerimaista. He myös verkostoituivat eri alueiden yritysneuvojien kanssa. Alueen pk-yritykset verkostoituivat myös muiden maiden yritysten sekä yritysneuvojien kanssa. Yritykset saivat myös apua kansainvälistymiseen.

Basis-hankkeen osallistuja-alueet olivat Suomi (Turku, Loimaa, Uusikaupunki, Salo, Itä-Uusimaa ), Viro (Tallinna, Pärnu, Kuressaari, Saarenmaa, Pölvamaa ), Latvia (Zemgale, Riika, Kurzeme) ja Ruotsi (Tukholman alue ja Gotlanti). Posintra toimi yhtenä hankkeen osatoteuttajana Turun Yliopiston hallinnoimassa projektissa. Osahankkeen budjetti oli 120 000 € ja kesto kolme vuotta v. 2011 – 2013.

Taidot

Lähetetty

1 joulukuun, 2017

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.