Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
17/04/2023
09:00 - 10:00

Tapahtumatyyppi


Yhä useampi yritys ja kaupunki ilmoittaa tavoitteekseen hiilineutraaliuden, johon päästään päästöjen vähentämisen lisäksi päästään joskus myös kompensoimalla omia päästöjä. Valtioneuvoston uuden ohjeistuksen myötä hiilineutraalius ja kompensointi ovat kuitenkin termejä, joita ei tulisi käyttää. Ohjeistuksen tarkoitus on mm. pienentää viherpesun mahdollisuutta viestinnässä ja markkinoinnissa. Mistä saa ja mistä ei saa puhua? Mitä kompensaatio oikeastaan edes on ja voiko sitä käyttää? Mistä kaikesta päästöt ylipäänsä koostuvat?

Valtioneuvoston ohjeistuksen löydät täältä: https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/…/164604/VN_2023_3.pdf

 

Näiden teemojen äärellä ollaan hiiliviisaan Jukolan aamussa 17.4. klo 9, jota on mahdollista kenen tahansa seurata myös nettilähetyksenä. 

Jos aihe kiinnostaa, tule linjoille kuuntelemaan! 

Linkki linjoille: Kompensaatio-aamu 17.4. klo 9-10

 

Hiiliviisas Jukola -hankkeen päätavoitteena on kehittää ja pilotoida mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen muodostavan massatapahtuman oppimis- ja toimintamalli Porvoo-Borgå Jukolan yhteydessä, yhteistyössä tapahtumatuotantoon osallistuvien yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa. Hankkeen toteuttajina toimivat Posintra, suunnistusseura OK Trian sekä Aalto-yliopisto. Hankkeen rahoittaa Euroopan alue- ja kehitysrahasto.

 

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
17/04/2023
09:00 - 10:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.