Kustannustuen kolmas hakukierros on suunnattu yrityksille, joiden liikevaihto on koronapandemian vuoksi pudonnut yli 30 prosenttia tukikaudella 1.11.2020–28.2.2021.

Kustannustuen kolmas hakukierros järjestetään 27.4.—23.6.2021. Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronapandemian vuoksi ja joilla on sen vuoksi vaikeuksia selvitä joustamattomista kustannuksista ja palkkakuluista.  Haettavissa olevan tuen tukikausi on 1.11.2020–28.2.2021.

Kustannustuen kolmannella kierroksella tukea voidaan myöntää entistä joustavammin erityisesti yksinyrittäjille ja pienyrityksille. Tukea myönnetään yritysten liikevaihdon laskun ja toteutuneiden kustannusten mukaan. Tukea maksetaan vähintään 2000 euroa, vaikka yrityksen tuki olisi laskennallisesti jäänyt alle kyseisen summan.

Hae kustannustukea, jos

  • yrityksen oma liikevaihto on alentunut yli 30 % vertailuajankohtaan nähden 
  • yrityksellä on vähintään 2000 € kustannuksia tukikaudelta
  • yrityksellä on y-tunnus 

Yhtiömuodolla ja yrityksen toimialalla ei ole merkitystä tuen saamiselle. Yritysten lisäksi säätiöt ja yhdistykset, joilla on liiketoimintaa, voivat hakea tukea. Tukea haetaan Valtiokonttorin sähköisen asiointipalvelun kautta.

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet Valtiokonttorin sivulta

VALTIOKONTTORI

 

Yritysneuvojamme auttavat tuen hakemiseen liittyvissä asioissa. Ole rohkeasti yhteydessä!

VARAA AIKA YRITYSNEUVONTAAN

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.