Alkava yrittäjä

Suunnitteletko yrityksen perustamista? Toimimme itä-Uudenmaan Uusyrityskeskuksena ja olemme apunasi.

 

Varaa aika

Varaa aika yritysneuvontaan

Posintran asiantuntijoilta apua

Seuranta on kaiken A ja O

Kun yritystaival on vielä alussa

Yrittäjäksi aikovalla on hieno tie edessään, kaikki tuntuu samaan aikaan mahdolliselta ja mahdottomalta. Uusyrityskeskus tukee aloittavia yrityksiä tällä tiellä aina kolmen vuoden ikään asti. Kun suunnittelet yrityksen perustamista, haet starttirahaa tai rahoitusta, olemme apunasi. Testaamme liikeidean kanssasi ja autamme liiketoimintasuunnitelman laadinnassa. Neuvomme sinua paikallisen ja valtakunnallisen uusyritysverkoston kautta kaikissa perustamiseen liittyvissä asioissa. Saat kauttamme käyttöösi yli 1200 elinkeinoelämän edustajasta koostuvan asiantuntijaverkoston osaamisen. Kunnat, joissa palvelemme aloittavia yrittäjiä: Porvoo, Lapinjärvi

Kestäviä ja kannattavia yrityksiä

Posintra toimii Itä-Uudenmaan uusyrityskeskuksena ja tarjoaa maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille. Kautta maan uusyrityskeskuksissa käy vuosittain noin 20 000 yrittäjäksi aikovaa, joista noin kolmannes perustaa yrityksen. Haluatko liittyä tähän joukkoon?

Uusyrityskeskuksen avulla uuden yrityksen edellytykset menestyä paranevat oleellisesti, koska yritysten pohjatyöt on tehty hyvin. Posintran uusyritysneuvonnan tulokset ovat kiistattomia: viiden vuoden kuluttua 80 prosenttia aloittaneista yrityksistä on edelleen toiminnassa. Palvelumme takuuna on laatujärjestelmä, joka kirittää meitä pysymään tällä hyvällä tulostasolla.

Lisätietoa ja tärkeitä linkkejä:

– Starttirahan edellyttämän liiketoimintasuunnitelman voit tehdä osoitteessa oma.yrityssuomi.fi.
– Uusyrityskeskusten tuoreen Perustamisoppan alkaville yrittäjille voit ladata osoitteessa perustamisopas.fi.
– aloittavan yrittäjän tärkeää tietoa, suunnittelu- ja laskelmapohjia löydät Posintran Yritystulkista

Vinkkejä ja lukemista

Mitä jokaisen yrittäjän olisi hyvä ymmärtää omasta liiketoiminnastaan?

Näin vältät aloittavan yrittäjän tyypillisimmät virheet

Näin valitset sinulle sopivan tilitoimiston

 

Asiakkaidemme tarinoita:

Lue, miten Cassandra Wikström toteutti unelmansa ja ryhtyi puutarha-alan yrittäjäksi 

Lue miten tilitoimisto SisUkko syntyi

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Ideanappi

Testausta liikeideasi Uusyrityskeskuksen yritysneuvojalla.  Saat sähköpostitse nopean arvion ideastasi ja ohjeet etenemiseksi.

Onko sinulla liikeidea?

Testausta liikeideasi Uusyrityskeskuksen yritysneuvojalla.  Saat sähköpostitse nopean arvion ideastasi ja ohjeet etenemiseksi.

Liikeidea voi olla hyvin arkinenkin ajatus, jossa sinun tuotteesi tai palvelusi tarjoaa ratkaisun johonkin olemassa olevaan haasteeseen. Voit testauttaa liikeideasi Uusyrityskeskuksen yritysneuvojalla. Riittää, että painat IDEA-nappia ja täytät lyhyen lomakkeen Uusyrityskeskuksen Ideanappi-palvelussa. Oman alueesi yritysneuvoja antaa sinulle sähköpostitse nopean arvion ideastasi ja ohjeet etenemiseksi.

Ideanappi-sovellus toimii alueellamme toistaiseksi vain Porvoossa.

Ideanappi

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Asiantuntijakumppanit

Toimimme itäisen Uudenmaan Uusyrityskeskuksena ja olemme apunasi.

Asiantuntijakumppanit apunasi

Posintran toiminta perustuu elinkeinoelämän tukemiseen ja kokeneiden yrittäjien asiantuntijaosaamiseen. Posintran asiakas saa yritysneuvojalta henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa yrityksen perustamiseen tai toimivan yrityksen kehittämiseen. Tämän lisäksi hänet voidaan ohjata eri alojen asiantuntijoiden palveluiden piiriin (esim. tilitoimisto, pankit, vakuutusyhtiöt, myynti- ja markkinointi, it-asiat, lakiasiat).

Tutustu asiantuntijakumppaneihimme

Maanlaajuisessa Uusyrityskeskusverkostossa on yhteensä 1500 eri alojen asiantuntijaa, jotka neuvovat alkavaa yrittäjää henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton. Mahdollisista muista toimenpiteistä asiantuntijat laskuttavat erikseen hinnastonsa mukaan.

Posintra on koonnut avuksesi luotettavista, pääosin paikallisista toimijoista koostuvan asiantuntijakumppaniverkoston.

Tutustu asiantuntuntijakumppaneihimme ja katso esittelyvideot.

KATSO ESITTELYVIDEOT

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Startti Plus

Saitko starttirahaa? Nyt on Startti Plus -palvelun aika.

Valitse osaava Startti Plus -kumppani

Posintran palveluihin alkaville yrittäjille kuuluu Startti Plus -palvelu. Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat saaneet starttirahaa tai aloittaneet yritystoiminnan 4 kk työttömyysetuudella. Palvelussa saat sparrausta myyntisi tehostamiseen ja tukea markkinointitaidoillesi sekä kirjallisen suunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi voit saada tarpeesi mukaan jopa neljä jatkotapaamista myynti- ja markkinointiosaamisesi syventämiseksi.

Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi. Tarkemmat tiedot Startti Plus -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta starttiraha.uusimaa(at)te-toimisto.fi. Ilmoittaudu mukaan Startti Plus -palveluun: Ilmoittautumislomake

Myynnin ja markkinoinnin kehittämissuunnitelma avuksesi

Startti Plus -tapaamisen aikana pureudumme yritykseesi ja alaasi – toivottuun asiakaspohjaan ja sen tavoittamiseen hyödyntämällä esimerkiksi digitaalista markkinointia ja sosiaalista mediaa. Saat tapaamisesta myös kättä pitempää, sillä saat käyttöösi myynnin ja markkinoinnin kehittämissuunnitelman toimenpide-ehdotuksilla.

Jatkotapaamiset ja asiantuntijakäynnit sovitaan yritysneuvojan kanssa. Palvelumme on edelleen luottamuksellista ja maksutonta.

Lue lisää Startti Plus -palvelustamme

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Toimiva yritys

Kaipaatko neuvoja, ideoita tai konkreettista apua liiketoimintasi kehittämiseen? Olemme apunasi.

 

Varaa aika

Tavoitteena menestyvä yritys

Yrityksen elinkaarelle mahtuu monenlaisia vaiheita. Välillä tarvitaan uusia ideoita tai uudet tilat, välillä ihan konkreettisesti lisää rahaa ja välillä rohkaisua. On hyviä ja huonoja aikoja. Joskus pitää osata luopuakin ja siirtää yritys eteenpäin, jotta se voi elää ja hengittää. Läheltä on joskus vaikea nähdä kokonaisuutta ja siksi ulkopuolinen tuki ja tilanteen kartoitus ovat usein tarpeen yrittäjällekin. Posintran kokeneet yritysneuvojat auttavat oikeiden suunnitelmien tekemisessä ja työkalujen löytämisessä, yrityksesi tilanteesta ja koosta riippumatta

Palvelut toimiville yrityksille

Ole rohkeasti yhteydessä!

Yritysneuvontamme toimii ajanvarauksella toimipisteessämme Porvoossa.

Neuvonta on maksutonta Porvoon yrityksille. Varaa aika neuvontaan, jossa voimme yhdessä kartoittaa yrityksellesi parhaat ratkaisut.

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Sopimustyökalut

Agensin sopimustyökalut ovat maksutta Posintran asiakkaiden käytössä. Katso lisätietoa ja ole yhteydessä!

Sopimustyökalut apunasi

Posintra on tehnyt Agens Oy:n kanssa sopimuksen, jonka pohjalta Agensin sopimustyökalut ovat maksutta Posintran asiakkaiden käytettävissä. Agensin yrityspaketti sisältää keskeisimmät sopimukset ja asiakirjat yritysten hallinnointiin ja sopimusten tekemiseen. Agensin palvelusta löytyvät myös keskeisimmät yrittäjien henkilökohtaisten asioiden sopimukset ja kauppakirjat. Valikoima täydentyy 2-3 uudella sopimuksella tai asiakirjalla kuukaudessa. Nykyisiä räätälöitäviä sopimusrunkoja kehitetään jatkuvasti saadun palautteen, muuttuneen lainsäädännön tai ohjeistuksen kautta.

Lisäksi Agens Oy tarjoaa sopimusten jatkoräätälöintiä ja räätälöitävien sopimusten tarkastamista sekä tuntijuristityötä vaativiinkin yritysjuridiikan asioihin. Tutustu Agensin palveluun YouTuben videoiden kautta ja ota yhteys Posintraan sopimusasioiden kuntoon laittamiseksi.

Näin saat työtilan käyttöösi

Sopimuspohjia muokataan työtilassa Agensin sopimusalustalla. Kutsun työtilaan voit pyytää meiltä ja tämän jälkeen pääset katsomaan ja muokkaamaan tarvitsemaasi sopimuspohjaa.

Lisätietoa Agensin palveluista: TÄSTÄ

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Kasvuyrityspalvelut

Onko yritykselläsi tahtoa kasvaa? Olemme apunasi kasvun polulla.

Haluatko vauhtia yritykseesi?

Kasvuhaluisille yrityksille tarjoamme tehostettua neuvontaa sekä erityisesti kasvun sparraukseen tarjolla olevia palveluita. PK-yritysten kasvun tukemiseen keskittynyt Biitti – Yritystiimit Uudellamaalla -hanke on päättynyt. Hankkeen myötä syntynyt Valtaus-kasvuohjelma jatkuu Posintran tarjoamana kasvupalveluna.

Tutustu Valtaus-palveluun

Tutustu Valtaus-asiakasvideoihin 

VALTAUS – kasvusuunnittelun työkirja

Valtakunnallinen Kasvu Open sparraa kasvuhaluisia yrityksiä. Lisätietoa Kasvu Openin sivuilta.

Kehittäminen on kasvua

Menestyvän yrityksen elinehto on jatkuva kehittäminen. Kasvaa ja kehittyä voi monella tavalla. Jollekin on ajankohtaista laajentaa toimintaa uudelle toimialalle tai ostaa uutta liiketoimintaa, toinen haluaa kehittää markkinointia ja myyntiä. Kasvu voi löytyä myös kansainvälistymällä tai omaa osaamista kehittämällä. Onko sinun yritykselläsi halua kasvaa ja uudistua?

Löydä kasvu yrityksellesi – katso video

Autamme Posintrassa hahmottamaan, millainen kasvu on luontevaa juuri sinun yrityksellesi ja miten voisit sen saavuttaa. Tuemme ponnistelujasi kasvun kiihdyttämisessä ja systemaattisen kasvusuunnitelman tekemisessä.

Varaa aika oman kasvusuunnitelmasi tekemiseen. Varmistetaan yhdessä yrityksesi menestys!

Kysy lisää ja varaa aika neuvontaan

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Sijoittumispalvelut

Etsitkö yrityksellesi kasvunpaikkaa itäiseltä Uudeltamaalta? Ole yhteydessä.

Tulevaisuus on Helsingistä itään

Tiesitkö, että aivan Helsingin tuntumassa on alue, jossa tulevaisuus tekee jo työtään? Kilpilahdessa, Itä-Uudellamaalla on jo nyt merkittävä kiertotalouden keskittymä. Lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Helsingin, Loviisan ja Kotkan satamat syöttävät jatkuvasti viennin ja tuonnin tavaraliikennettä. Yrityksille alue tarjoaa sekä maa-alueita ja toimitiloja että kielitaitoista työvoimaa.

Posintra on kuntien kumppani

Kun haluat saada ensituntumaa alueeseen, ota yhteyttä meihin. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupunkien ja kuntien elinkeino- ja yrityspalveluiden kanssa. Tavoitteena on löytää paras ratkaisu kaikille osapuolille. Alueelle sijoittuvat yritykset löytävät avullamme toimivat tilat ja saavat lentävän lähdön toimintaansa.

Katso lisätietoa:
Yhteystiedot Porvoon elinkeinoasioihin
Askola
Lapinjärvi
Toimitilakysymyksissä sinua palvelevat myös alueen kiinteistövälittäjät.

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Mentorointi

Kaipaatko sparrausta ja tukea yrittäjänä? Mentori auttaa ja kirittää kehittymään.

Kaipaatko sparrausta ja uutta näkemystä?

Miten olisi oma yrityskummi? Teemme yhteistyötä muun muassa Suomen Yrityskummit ry:n kanssa toimimalla Itä-Uudenmaan lähes 20 yrityskummin toiminnan koordinaattorina. Yrityskummi on kokenut ammattilainen, joka toimii yrittäjän luotsina ja mentorina. Hän sparraa, ohjaa ja valmentaa yrittäjää. Mentorointi on yrittäjävetoisille mikro- ja pienyrittäjille maksutonta.

Eniten yrityskummit mentoroivat pieniä, alle viisi henkeä työllistäviä yrityksiä. 

Hae yrityskummia

Katso lisätietoa Yrityskummeista
Yrityskummit.fi

Kiinnostuitko? Lisätietoa sinulle antaa yrityskehittäjämme Peter Backman: peter.backman@posintra.fi | +358 50 524 6972

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Hankkeet

Osa työtämme on yritysten toimintaympäristön kehittäminen. Tätä työtä teemme hankkeiden avulla.

Hankkeet

Posintran tehtävänä on auttaa paikallisia yrityksiä kasvuun ja menestykseen. Osa kehittämistyötämme on yritysten toimintaympäristön kehittäminen – on kyse sitten fyysisestä ympäristöstä, uudesta teknologiasta, uusista toimintamalleista tai tulevaisuuden osaamisesta. Tätä työtä teemme hankkeiden avulla.

Ideoista teoiksi

Hankkeet kestävät yleensä puolesta vuodesta kahteen vuotta. Hankkeen toiminnasta ei synny hallinnoijalle tai hankkeen kumppaneille suoraa voittoa, vaan tulokset näkyvät esim. yrityksen osaamisen kasvun, tuotekehityksen tai kasvaneen myyntipotentiaalin kautta. Hankkeisiimme osallistuu vuosittain satoja yrityksiä. Hanketoiminnan fokus on erityisesti kasvualoilla ja -yrityksissä. Jos haluat siirtyä ideoista tekemiseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Etsitään yhdessä sinulle ja yrityksellesi parhaat ratkaisut!

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.