Porvooseen odotetaan näillä näkymin n. 250 tulijaa sodan keskeltä Ukrainasta. Saavuttuaan heillä on oikeus tehdä heti töitä. Normaalin perhearjen ja elämisen perusedellytysten turvaaminen on heillä myös omana toiveenaan ja tarpeenaan.

 

Haluatko sinä tarjota jossain muodossa työpaikan tänne saapuvalle?   

 

Selvitämme yhdessä Porvoon kaupungin kanssa porvoolais- ja lähialueen yritysten halua ja mahdollisuutta osallistua tilanteen purkamiseen. Vastaamalla nopeaan kyselyyn voit jättää alustavan ja ei-sitovan kiinnostuksesi ja yhteystietosi. Lista toimitetaan Porvoon kaupungin maahanmuuttajapalveluihin, josta voidaan myöhemmin olla sinuun yhteydessä.

 

Porvooseenkin saapujilla on todennäköisesti paljon osaamista hyvin eri tyyppisiin tehtäviin, joten tämä tarjoaa mahdollisuuden paikata omaa työvoimatarvetta ja/tai hankkia uudenlaista, kansainvälistä näkemystä omalle yritykselle. Töitä voi tarjota myös joustavasti ja kaupungin maahanmuuttokoordinaattorit ja elinkeinotoimi ovat työllistämisen organisoimisessa tukena.

 

Lisätietoja:
Elina Duréault
Porvoon kaupungin elinkeinopäällikkö

040 184 5627

 

Muista myös maksuton yritysneuvontamme, joka tukee työllistämiseenkin liittyvissä kysymyksissä – olemme Posintrassa sinua varten.

 

Kyllä, olen kiinnostunut

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.