Vuoden 2018 markkinoinnin  Tulostakomo-koulutukset on nyt pidetty. Suuri kiitos kaikille osallistuneille sekä erityisesti kumppanillemme, markkinointitoimisto Haven Porvoolle! 

Pidimme kaikkiaan neljä tulokselliseen markkinointiin ja myyntiin keskittynyttä Tulostakomo-koulutusta, joista kaksi erityisesti aloittaville ja toiset kaksi toimiville yrityksille. Käytännössä ryhmät sekoittuivat ja moni osallistujista kävi molemmissa ryhmissä oppimassa ja kertaamassa jo opittua.

Osana Tulostakomo-koulutuksia julkistimme maaliskuussa Vuoden Tulostakoja-kisan. Tarkoitus oli valita molemmista koulutusryhmistä, aloittavista ja jo pidempään toimineista, yksi koulutuksiin osallistunut ja kisan kriteerit täyttänyt yritys, joka saisi osakseen veloituksetonta asiantuntijapalvelua sekä markkinoinnin tuotantoja Haven Porvoolta. Tavoitteena on nostaa Vuoden Tulostakojaksi valitun yrityksen markkinoinnin tasoa ja tuottavuutta eli auttaa yritystä menestymään.

Voittajat on nyt valittu. Alkavien yritysten ryhmästä Vuoden Tulostakojaksi valittiin Design & Studio Katja Blomqvist, toimivista yrityksistä Kotifysioterapia Haapatalo. Yhteistyö Haven Porvoon kanssa alkaa välittömästi. Paljon onnea voittajille!

 

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, aloittavat yritykset, Design & Studio Katja Blomqvist.

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, aloittavat yritykset, Design & Studio Katja Blomqvist.

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, toimivat yritykset, Kotifysioterapia Haapatalo

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, toimivat yritykset, Kotifysioterapia Haapatalo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markkinoinnin Tulostakomo-koulutusten lisäksi pidimme lokakuussa 2018 erityisesti Johku.fi kaupantekojärjestelmään keskittyneen infon. Koulutuksen aikana opimme lisää verkkokaupasta, monikanavaisesta myynnistä sekä verkkokauppaan olennaisesti liittyvistä asioista kuten hakukoneoptimointi ja analytiikka. Koulutusilta oli erittäin onnistunut ja osoitti, että alueemme yrittäjillä on kiinnostusta lähteä mukaan kasvavaan verkkokauppabisnekseen sekä kehittää monikanavaista myyntiään seuraavalle tasolle.

Tulemme jatkamaan Tulostakomo-koulutuksia yhteistyössä asiantuntijakumppaneidemme kanssa. Mikäli Sinulla on hyvä idea ensi vuoden koulutuksiin, vinkkaathan siitä meille: info@posintra.fi

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.