Vuoden 2018 markkinoinnin  Tulostakomo-koulutukset on pidetty. Suuri kiitos kaikille osallistuneille sekä erityisesti yhteistyökumppanillemme, markkinointitoimisto Haven Porvoolle!

 

Pidimme kaikkiaan neljä tulokselliseen markkinointiin ja myyntiin keskittynyttä Tulostakomo-koulutusta, joista kaksi koulutusta oli suunnattu erityisesti aloittaville yrityksille ja loput kaksi jo toiminnassa oleville yrityksille. Käytännössä ryhmät sekoittuivat keskenään ja moni osallistuja kävi molemmissa ryhmissä oppimassa ja kertaamassa jo opittua.

Osana Tulostakomo-koulutusten kokonaisuutta, julkistimme maaliskuussa myös Vuoden Tulostakoja -kisan. Tarkoituksena oli valita molemmista koulutusryhmistä yksi koulutuksiin osallistunut ja kisan kriteerit täyttävä yritys, joka saisi voittonaan veloituksetonta asiantuntijapalvelua ja markkinoinnin tuotantoja Haven Porvoolta. Tavoitteena on nostaa Vuoden Tulostakojaksi valitun yrityksen markkinoinnin tasoa ja tuottavuutta eli auttaa yritystä menestymään.

Voittajat on nyt valittu ja alkavien yritysten ryhmästä Vuoden Tulostakojaksi valittiin Design & Studio Katja Blomqvist. Jo toimivista yrityksistä Vuoden Tulostakojaksi valittiin Kotifysioterapia Haapatalo. Yhteistyö Haven Porvoon kanssa alkaa välittömästi. Paljon onnea voittajille!

 

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, aloittavat yritykset, Design & Studio Katja Blomqvist.

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys aloittavien yritysten ryhmästä on Design & Studio Katja Blomqvist.

 

 

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, toimivat yritykset, Kotifysioterapia Haapatalo

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys toimivien yritysten ryhmästä on Kotifysioterapia Haapatalo.

 

Markkinoinnin Tulostakomo-koulutusten lisäksi pidimme lokakuussa 2018 erityisesti Johku.fi kaupantekojärjestelmään keskittyneen infon. Koulutuksen aikana opittiin lisää verkkokaupasta, monikanavaisesta myynnistä sekä verkkokauppaan olennaisesti liittyvistä asioista kuten hakukoneoptimointi ja analytiikka. Koulutusilta oli onnistunut ja osoitti, että alueemme yrittäjillä on kiinnostusta lähteä mukaan kasvavaan verkkokauppabisnekseen sekä kehittää monikanavaista myyntiään seuraavalle tasolle.

Tulemme jatkamaan Tulostakomo-koulutuksia yhteistyössä asiantuntijakumppaneidemme kanssa. Mikäli Sinulla on hyvä idea ensi vuoden koulutuksiin, vinkkaathan siitä meille:

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.