Resultatsmedja-utbildningarna i marknadsföring för år 2018 har nu genomförts. Ett stort tack till alla deltagare och speciellt till vår samarbetspartner, marknadsföringsbyrån Haven Porvoo! 

 

Vi ordnade hela fyra produktiva Resultatsmedja-utbildningar med fokus på marknadsföring och försäljning, av vilka två var speciellt riktade till nya företagare och två till verksamma företag. I praktiken blandades grupperna och flera deltog i båda grupperna för att lära sig nytt och repetera redan inlärt.

Som del av Resultatsmedja-utbildningarna utlystes i mars tävlingen Årets Resultatsmed.  Syftet var att ur båda utbildningsgrupperna  – nya och redan verksamma företag – välja ett deltagande företag som uppfyllde tävlingens villkor, som skulle få tal del av avgiftsfri expertservice samt marknadsföringsproduktioner av Haven Porvoo. Målet är att öka nivån på marknadsföringen och produktiviteten, dvs hjälpa företaget som valts till Årets Resultatsmed till framgång.

Vinnarna har nu valts. Ur gruppen för nya företag valdes till Årets Resultatsmed Design & Studio Katja Blomqvist, och ur gruppen för verksamma företag Kotifysioterapia Haapatalo. Samarbetet med Haven Porvoo påbörjas omgående. Vi vill lyckönska vinnarna!

 

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, aloittavat yritykset, Design & Studio Katja Blomqvist.

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys aloittavien yritysten ryhmästä on Design & Studio Katja Blomqvist.

 

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys, toimivat yritykset, Kotifysioterapia Haapatalo

Vuoden 2018 Tulostakoja-yritys toimivien yritysten ryhmästä on Kotifysioterapia Haapatalo.

 

Förutom Resultatsmedja-utbildningarna arrangerades i oktober 2018 ett informationstillfälle särskilt med fokus på Johku.fi-näthandelsplattformen. Under utbildningen fick vi lära oss mer om näthandel, flerkanalsförsäljning  och områden nära förknippande med näthandeln, såsom sökmotoroptimering och analytik. Utbildningen var mycket lyckad och visade klart att regionens entreprenörer har intresse av att ta del av den växande näthandelsmarknaden och utveckla sin flerkanalsförsäljning till en högre nivå.

Vi kommer att fortsätta våra Resultatsmedja-utbildningar i samarbete med våra expertpartners. Om Du har en bra idé för nästa års utbildningar får du gärna tipsa oss: info@posintra.fi.

 

Tulostakomo koulutukset

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.