Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Suomen uusyrityskeskuksille uuden ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän sertifikaatin. Uusyrityskeskuksilla on ollut käytössä sertifioitu laatujärjestelmä 2000-luvun alusta lähtien ja järjestelmää on pidetty ajan tasalla koko tämä aika. Uuden sertifikaatin myöntämistä edelsi laatukäsikirjan uusiminen sekä poikkeuksellisen laaja auditointikierros uusyrityskeskuksissa.

Uusyrityskeskusverkoston laatuvaatimukset edellyttävät muun muassa sitä, että uusyrityskeskusten kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa kahden vuoden kuluttua yli 90 prosenttia ja viiden vuoden kuluttua vähintään 80 prosenttia. Myös asiantuntija-tapaamisille, asiakastyytyväisyydelle ja kustannustehokkuudelle on asetettu laatukriteerit.

 

Lue koko Uusyrityskeskuksen tiedote tästä. 

 

Posintra toimii Itä-Uudenmaan uusyrityskeskuksena ja tarjoaa maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille. Suomen Uusyrityskeskuksissa käy vuosittain noin 20 000 yrittäjäksi aikovaa. Heistä noin kolmannes perustaa yrityksen eli uusia yrityksiä syntyy tätä kautta vuosittain yli 7000. Jos olet kiinnostunut oman yrityksen perustamisesta, varaa aika yritysneuvontaamme. Lisätietoa aloittavien yrittäjien palveluista löydät sivuiltamme. 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.