Oletko yrittäjä tai toimit toiminimellä Uudellamaalla tai Lapissa ja sinulla ei vielä ole muita työntekijöitä kuin sinä itse? Onko yrityksesi ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta?
Jos vastasit molempiin kyllä, voit nyt ottaa uuden veloituksettoman Yrittäjästä työnantajaksi -palvelun käyttöösi.

Saat palvelun kautta perusvalmiudet toimia työnantajana, tietoa eri rekrytointitavoista ja -kanavista sekä erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä, alihankintaa tai vuokrata työvoimaa. Lisäksi tarkoituksena on, että yrittäjä oppii käyttämään rekrytointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyviä julkisia ja yksityisiä palveluja. Palvelu ei sido sinua rekrytoimaan juuri nyt eli se toimii myös ennakoivana tiedonhankintana yksinyrittäjälle.

Kyseessä on Työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämä hanke ja sen valtakunnallisesta koordinoinnista vastaa Uudenmaan ELY-keskus ja TE-toimisto. Uudellamaalla palvelua tuottaa Lakiasiantoimisto Turre Legal. Katso lisätietoa palvelun verkkosivuilta ja rekisteröidy mukaan:  www.tyonantajaksi.fi
Voit myös katsoa palvelusta tuotetun videon tästä: Yrittäjästä työnantajaksi -video

Palveluun ilmoittaudutaan suoraan palveluntuottajalle, joka hoitaa hallinnolliset kuviot Uudenmaan TE-toimiston ja ELY:n kanssa.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.