Tekemässä hiiliviisasta Jukolaa

 

Hiiliviisas Jukola -hankkeessa mukana olevat yritykset ovat tekemässä vastuullista Jukolaa Porvooseen kesäkuussa 2023. Eri aloja edustavat paikallisyritykset tarkastelevat omaa hiilijalanjälkeään, jotta maailman suurin viestisuunnistustapahtuma saadaan tuotettua mahdollisimman hiiliviisaasti. Jokaiselle yrityksistä vastuullisuus on tärkeä osa oman liiketoiminnan kehittämistä. Saammeko esitellä: 

Revanssi Oy

Revanssi tekemässä hiiliviisasta Jukolaa

 

Keitä olemme?

Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisia jätehuollon ja kierrätyksen palveluita Etelä-Suomessa, sekä jätteiden vastaanottopalveluita Porvoon Kilpilahdessa, Lohjan Munkkaalla ja Karjaan Meltolassa. Yrityksemme syntyi 2017, kun Kuusakoski Oy ja kuntien omistama Rosk’n Roll päättivät laajentaa ja parantaa alueen yritysten jätehuollon ja kierrätyksen palveluita uuden yhtiön muodossa.

Haluamme toiminnallamme jättää asiakkaalle hyvän ja levollisen mielen siitä, että heidän jätteensä käsitellään parhaalla mahdollisella tavalla, niin kustannusten kuin ympäristön näkökulmasta.

 

Meille vastuullisuus tarkoittaa

Vastuu ympäristöstä on tekemisemme ydin. Takaamme jätteiden ja kierrätysjakeiden vastuullisen käsittelyn ja hyödyntämisen, niin lainsäädännön kuin ympäristön näkökulmasta. Kannamme myös vastuun asiakkaidemme tyytyväisyydestä tarjoamalla heille helposti hallittavan, kustannustehokkaan sekä räätälöidyn kokonaispaketin.

Olemme konkreettisena vastuullisuustekona toteuttaneet vuonna 2022 jätehuollon ja kierrätyksen toimintojemme, kuljetusten, käsittelyn ja hyödynnyksen hiilijalanjälkilaskennan. Saamme tarjottua nyt asiakkaillemme konkreettista tietoa heidän tuottamien jätteidensä ilmastovaikutuksista. Toivomme, että tulevaisuudessa jokainen yritys pohtisi jätehuoltonsa kustannusten lisäksi myös sen hiilijalanjälkeä. Haluamme olla mahdollistamassa kestävää muutosta.

 


Olemme mukana tekemässä hiiliviisasta Jukolaa, koska

Haluamme olla toteuttamassa mahtavaa tapahtumaa, jossa suuri joukko ihmisiä pääsee nauttimaan Porvoon upeista maastoista. Haluamme kannustaa esimerkillämme muita tapahtuman tekoon osallistuvia tahoja pohtimaan toiminnassaan syntyviä ilmastovaikutuksia.

 


Terveisesi tapahtumaan osallistujalle

Jotta pystymme lunastamaan vastuullisuuslupauksemme, toivomme sinulta, hyvä Jukolaan osallistuja, kierrätysintoa! Lajittelethan tapahtumassa syntyneet jätteet oikein. Toivomme, että hyvien suunnistusmuistojen lisäksi sinulle jää tapahtumasta lajittelumotivaatiota sekä onnistunut ja mieleenpainuva jätehuolto.

 

#tekemässähiiliviisastajukolaa
#vigörkolsmartjukola
#makingcarbonwisejukola

 

 

Hiiliviisas Jukola -hankkeen päätavoitteena on kehittää ja pilotoida mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen muodostavan massatapahtuman oppimis- ja toimintamalli Porvoo-Borgå Jukolan yhteydessä, yhteistyössä tapahtumatuotantoon osallistuvien yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa. Hankkeen toteuttajina toimivat Posintra, suunnistusseura OK Trian sekä Aalto-yliopisto. Hankkeen rahoittaa Euroopan alue- ja kehitysrahasto.

Hiiliviisas Jukola vastuutahojen logot

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.