Tilitoimisto SisUkko perustettiin ostamalla eläköityvän yrittäjän liiketoiminta, jolloin merkittävä osa asiakaskunnasta saatiin valmiina. Uudet yrittäjät Eero ja Sanna Lehto saivat Point Collegessa opettajaltaan vinkin, että kannattaa olla yhteydessä Posintraan ja helmikuussa 2017 alettiinkin yhdessä pohjustaa yrityksen perustamista.

‒ Tarvittiin tietoa vähän kaikesta: rahoitus, verotus, sukupolvenvaihdos. Posintrasta löytyivät melkein kaikki vastaukset, homma oli jouhevaa, eikä byrokratiaa ollut. Sähköpostilla ja tapaamisilla hoidettiin asiat ja jos oli nopeasti kysyttävää, saattoi sinne soittaa, Eero Lehto kertoo.

‒ Parasta nyt on se, että on töitä ja että saa tehdä töitä, huudahtaa Eero Lehto iloisesti.  ‒ Ja että pystyy itse määrittämään työaikojaan, kun perheessä on kaksi pientä poikaa, Lehto jatkaa. Hän viittaa Sisuun ja Ukkoon, jotka ovat mukana myös tilitoimiston nimessä.

Tilitoimisto SisUkko on ollut toiminnassa lokakuusta 2017 asti ja ensimmäiset kuukaudet ovat menneet hyvin. Jopa niin hyvin, että ensimmäisen työntekijän palkkaaminen alkaa olla ajankohtaista.

 

SisUkko Oy, yrittäjät Eero ja Sanna Lehto

Yrittäjät Sanna ja Eero Lehto, Tilitoimisto SisUkko.

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.