Yrittäjä, jos taloustilanteesi huolestuttaa, ota rohkeasti yhteyttä. Posintra tarjoaa yrittäjälle koronakriisin aikana tehostetun yritysneuvonnan lisäksi myös velkaneuvontaa.

Palvelu on maksutonta kaikille Porvoon ja Lapinjärven yrittäjille.

– Yrittäjä, älä jää yksin huoltesi kanssa! Posintran kriisiapuna toimiva talous- ja velkaneuvoja Astaterhikki Salonen sanoo ja kehottaa yrittäjää olemaan rohkeasti yhteydessä. – Käyn yrittäjän kanssa läpi yrityksen ja yrittäjän tilanteen ja etsimme tietä eteenpäin.

Yrittäjä saa Posintran talous- ja velkaneuvonnasta apua mm. laskelmien laatimiseen, kassavirtaennusteiden tekemiseen, viranomaisille kirjoitettavien vastineiden tekemiseen, kirjanpidon tulkitsemiseen ja hyödyntämiseen sekä pankkien ja velkojien kanssa käytäviin neuvotteluihin valmistautumiseen.

– Tärkeintä on, että et jää ongelmiesi kanssa yksin, vaan olet yhteydessä meihin. Kuuntelen ja yritän parhaani mukaan auttaa. En ole auktoriteetti enkä tuomari, vaan tukihenkilö, Salonen muistuttaa.


Posintra yritysneuvonta puh. 050 597 3887 (arkisin klo 9 – 16) tai sähköposti: . Posintra neuvoo yrittäjiä erilaisissa tilanteissa ajanvarauksella, toistaiseksi vain puhelimitse tai sähköisesti. Ajanvarauksen yhteydessä sovimme tapauskohtaisesti yrittäjän kanssa videoneuvottelun mahdollisuudesta etäyhteyden kautta.

 

Astaterhikki Salonen

Velkaneuvoja Astaterhikki Salonen

  • Ekonomi
  • Astute Consulting Ky:n yrittäjä
  • Noin 30 vuoden kokemus koulutus- ja konsultointiyrittäjänä
  • Toiminut projektipäällikkönä ja yritysneuvojana Posintrassa vuosina 2008–2013
  • Suorittanut vuosina 2010–2011 talousneuvonnan ja ulosoton tutkinnon, ja siitä lähtien antanut talous- ja velkaneuvontaa eri yhteisöissä
  • Antanut puhelinneuvontaa ELY-keskuksen/ Yritys-Suomen talousapu-palvelussa
  • Antaa yritys- ja velkaneuvontaa Posintrassa koronakriisin aikana

 

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.