TIEDOTE
29.9.2020

Koronavuoden haasteet ovat näkyneet myös kehitysyhtiö Posintran yritysneuvonnassa, jossa moni yritys on hakenut kasvusuunnitelmien sijaan tukea kriisin yli selviämiseen. Nyt yhtiö käynnistääkin huolenpitokampanjan tavoittaakseen paikallisyritykset mahdollisimman kattavasti hakemaan apua omiin haasteisiinsa. Olipa se selviytyminen, uudistuminen, laajentuminen tai jokin aivan arkinen kysymys. Avuksi kontaktointiin otetaan soittobotti.

Posintran yritysneuvonnassa on kevään ja kesän aikana annettu tehostetusti apua mm. valtion erilaisten avustus- ja tukipakettien hyödyntämiseen, kassavirtalaskelmiin sekä selviytymissuunnitelmien tekemiseen. Kesäkauden jälkeen ovat lisääntyneet myös koronasta riippumattomat yhteydenotot liiketoiminnan kehittämiseen kuten investointeihin ja rahoitukseen liittyen.

– Epävarmuuden yhä jatkuessa haluamme tavoittaa mahdollisimman monta yritystä ja rohkaista hyödyntämään palveluitamme, joista suurin osa on maksuttomia, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Pressler.

Huolenpitokampanjan avuksi on otettu soittobotti, joka toimitusjohtajan äänellä soittaa noin 2000 porvoolaisyritykseen keskiviikosta 30.9. alkaen. Jos siis Posintran soittobotti on yhteydessä yritykseesi, kannattaa olla avoin ja tilata lisätietoa Posintran palveluista. Saatat yllättyä.

– Koronakevät osoitti, että monelle paikallisyrittäjälle Posintrasta saatu hyvin arkinenkin apu tuli positiivisena ja tervetulleena yllätyksenä, Pressler kertoo. – Haluamme edelleen kannustaa yrityksiä olemaan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Olipa kyse pitkäjänteisestä yrityksen kehittämisestä tai yllättäviin käänteisiin reagoimisesta, parhaat tulokset syntyvät yhdessä sparraten, Pressler jatkaa.

 

Lisätietoa palveluistamme toimiville yrityksille

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.