Posintra tiedottaa 9.2.2018

Kehitysyhtiö Posintra vahvistaa yhteistyötään Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikön kanssa panostamalla resursseja matkailun kehittämiseen myös matkailuhankkeiden ulkopuolella..

– Haluamme rakentaa kevään aikana yhdessä Porvoon matkailuyritysten kanssa kehittämisohjelman, jossa tehdään valintoja ja poisvalintoja teemoista, joiden kehittämiseen halutaan keskittyä. Kaikkea ei voi kerralla tehdä, mutta pienilläkin toimenpiteillä voidaan saada paljon hyvää aikaan, sanoo Posintran aluekehitysjohtaja Topi Haapanen.

– Ensisijaisessa roolissa matkailun kehittämisessä ovat alueen yrittäjät. Me tarjoamme tukea tuotteistamiseen, kouluttamiseen ja markkinoimme matkailutarjontaa niin kotimassa kuin kansainvälisestikin. Toimimme alueorganisaationa matkailun edistäjänä kansallisella tasolla, toteaa Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen.

– Haluamme tiivistää tavoitteellista yhteistyötä kaikkien matkailukysynnästä hyötyvien toimijoiden kesken. Matkailuelämysten ja kokemusten tuotanto on bisnestä, jolle Porvoo matkailukaupunkina antaa vahvan pohjan, jatkaa Haapanen.

Matkailun kehittämisohjelma käynnistyy ensimmäisellä työpajalla torstaina 15.3. ja se on osa Unelmien Porvoo 2030 -strategiatyötä.


Laajempaa näkemystä

Matkailun kehittämistyön tueksi Porvoon kaupunki ja kehitysyhtiö Posintra kutsuvat kokoon matkailun advisory boardin eli matkailun asiantuntijoista koostuvan neuvoa antavan ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on tuoda Porvoon matkailu- ja markkinointiyksikön ja Posintran työhön näkemyksiä matkailun kehittämisen trendeistä ja suunnasta Suomen ja pääkaupunkiseudun matkailussa. Tavoitteena on, että jokaisen jäsenen asiantuntemuksen kautta saadaan näkemyksiä ja hyviä käytäntöjä Porvoon ulkopuolelta kehittämisen tueksi.

Advisory board kokoontuu 2 – 3 kertaa vuodessa ja se koostuu neljästä jäsenestä:

  • Kristiina Hietasaari, Director, Head of Product and Content, Visit Finland (Business Finland Oy)
  • Outi Pekkinen, markkinointipäällikkö, Helsingin kaupunki
  • Tiina Reijonen, puheenjohtaja, Premium Visit ry
  • Antti Petteri Kurhinen, lehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

 

Lisätietoja:

Porvoon kaupunki, matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen
, puh. 040 706 1200

Posintra Oy, aluekehitysjohtaja Topi Haapanen
, puh. 040 708 2012

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.