Posintran ja Haaga-Helian yhteisen PALKO-hankkeen syksy on käynnistynyt toimeliaissa merkeissä. Hankkeessa on jatkettu aktiivista verkostoitumista muiden alueen työllisyys- ja koulutusalan toimijoiden kanssa ja asiakastyöskentely on myös hyvässä vauhdissa.

Elokuussa PALKO oli mukana Porvoon Ohjaamossa 29.8. järjestetyillä Työnhaun minimessuilla, joilta tarttui mukaan paljon hyviä kontakteja ja uusia asiakkaita. Keskiviikkona 12.9. hanke järjesti ensisijaisesti työnhakijoille, mutta myös muille aiheesta kiinnostuneille suunnatun sosiaalisen median koulutuksen, jonka piti somekouluttaja ja LinkedIn-asiantuntija Riikka Annika Keskitalo. Innostava koulutus houkutteli paikalle runsaasti sometyönhaun uusista tuulista kiinnostuneita osallistujia. Koulutuksessa jaettiin vinkkejä muun muassa piilotyöpaikkojen etsimiseen sosiaalisesta mediasta, helposti löydettävän LinkedIn-profiilin rakentamisesta ja oman osaamisen esilletuomisesta somessa kuvien, tekstien ja videoiden avulla. Koulutuksessa kirkastui, että jokaisella meistä on oma tapansa olla esillä sosiaalisessa mediassa: tärkeintä on, että ottaa ensimmäisen askeleen. Persoonallinen ilmaisu ja aktiivinen sisällöntuotanto somessa ovat vielä nykyään työnhaun valttikortteja, jotka auttavat työnhakijaa erottumaan hakijamassasta.

PALKO-hanke toteuttaa Porvoossa ja Loviisassa työllisyyskokeiluja, jotka palvelevat alueen työttömiä työnhakijoita ikään katsomatta. PALKO:n palveluihin voi hakeutua mukaan ympäri vuoden ja palvelu on maksutonta. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Posintra ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja sen toteutusaika on 1.9.2017-31.8.2019. Lisätietoja hankkeesta antaa Anne Wetterstrand, puh. 050 366 0125, .

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.