Kokoamme parhaillaan uutta yritysryhmää hyödyntämään maaseudun yrityksille tarjottua rahoitusmuotoa. Ryhmä on jo viides starttaava kokoonpano. Yritysryhmät mahdollistavat oman yrityksen kehittämisen yhdessä muiden kanssa, merkittävästi pienemmällä taloudellisella panostuksella kuin yksin tehtäessä.  

Tämä on mahdollisuus sinulle maaseudulla toimija yrittäjä, jos tavoitteenasi on edistää yrityksesi vastuullisuutta tai toiveenasi esimerkiksi kehittää liiketoimintaasi vihreän siirtymän mahdollisuuksia hyödyntäen. Tässä yritysryhmässä osallistut yritysvastuun, hiilijalanjäljen ja vastuullisuusviestinnän työpajoihin. Mahdollisuus myös asiantuntijan toteuttamaan hiilijalanjälkilaskelmaan yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi hiilijalanjäljestä sekä ehdotuksiin sen parantamiskohdista. Samalla verkostoidut muiden yrittäjien kanssa ja pääset kehittämään omaa ideaasi yrityskohtaisen sparrauksen tuella.  

Mikä Yritysryhmä on? 

Yritysryhmä on toteutus, jossa ryhmä yrityksiä kehittää toimintaansa sekä yhteisillä kehittämistoimenpiteillä että yrityskohtaisesti. Tämä yritysryhmä mahdollistaa kaikille osallistujille noin puolen vuoden mittaisen kokonaisuuden, joka sisältää tietoa, sparrausta ja verkostoitumista. Me Posintrassa kokoamme ryhmän ja luotsaamme matkaa. Avuksi hankimme ryhmän teemaksi valitun alan asiantuntijoita. Yrityksellä on omavastuu, mutta maaseudun rahoitus kattaa suuren osan kustannuksista.   

Mitä Yritysryhmästä saat? 

  • Tilannekuva: mitä yrityksesi jo tekee yritysvastuun eri osa-alueilla, entä mikä kaipaisi vielä vahvistusta? Käydään läpi yrityksesi vastuullisuuden nykytila.  
  • Tukea ja tietoa: kaipaatko tukea yrityksesi vastuullisuuden kehittämiseen? Yhteisessä työpajassa voit vahvistaa yritysvastuun osaamistasi sekä kirkastaa yrityksesi vastuullisuustavoitteita ja mittareita. 
  • Konkretia: mikä on yrityksesi tai palvelusi hiilijalanjälki nyt ja millaisilla asioilla ja missä kohdissa voisit sitä pienentää? Yhteisessä työpajassa saat asiantuntijan tuella laskettua oman yrityksesi hiilijalanjäljen. Mahdollisuus myös asiantuntijan tekemään hiilijalanjälkilaskelmaan ja kehitysehdotuksiin seuraaville askelille. 
  • Apua markkinointiin: miten viestiä vastuullisuustyöstä sidosryhmille? Yhteisessä työpajassa sinulla on mahdollisuus laatia sisältösuunnitelma yrityksesi vastuullisuusviestintään asiantuntijan opastuksella. 
  • Yrityskohtaista sparrausta kestävän liiketoiminnan kehittämiseen: mitä uusia avauksia vihreä siirtymä voisi tuoda yrityksellesi, kaipaatko tukea uuden tuotteen tai palvelun tuotteistukseen? Vai yrityskohtaista valmennusta yrityksesi vastuullisuuden kehittämiseen? 
  • Verkoston tuki: minkä kanssa muut painivat? Mitä muilta voisi oppia? Mitä itse voin antaa verkostolle? Kerää ympärillesi verkostoa, josta ammentaa uutta virtaa.   

Kiinnostuitko? Millaisia kehitettäviä asioita pöydälläsi parhaillaan on? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä ja katsotaan yhdessä voisiko yritysryhmä sopia sinulle. Voit myös soittaa ryhmää luotsaavalle Jennille: Jenni Lähtevänoja, , 040 183 7917 tai Annikalle: Annika Weckman, +358 50 308 4388

Posintran Yritysryhmille haetaan Leader-rahoitusta SILMU ry:ltä.  Maaseuturahoitukseen voit tutustua Ruokaviraston sivuilla.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.