Kasvu Open on kaikille pk-yrityksille avoin sparrausohjelma. Mukaan voi hakea toimialasta, iästä ja liikevaihdosta riippumatta. Sparraukseen osallistuu vuosittain 450 kasvuyritystä ja verkostoon kuuluu yli 900 Suomen liike-elämän asiantuntijaa. Kasvuohjelmat kattavat koko Suomen ja tapahtumapäiviä kertyy vuoden aikana yli 100.

Kasvu Open tarjoaa sparrausta kaikille kasvuyrityksille. Sparraus on yrityksille aina maksutonta ja sillä on yksi tavoite: Edistää yrityksen kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä.

 

”Kiitoratapäivä oli loistava tapa tavata viisi liike-elämän ammattilaista ja sparrata heidän kanssa omaa liiketoimintaa. Sieltä tulee hyvää haastetta, hyviä kysymyksiä ja pääsee oikeasti pohtimaan eri näkökulmista erilaisten asiantuntijoiden kanssa omaa toimintaa.” –Sähkötalon toimitusjohtaja Tuomas Raejärvi

Alueellisen Kasvupolun sijaan Itä-Uudenmaan alueen yrityksiä ohjataan saamaan sparrausta toimiala- ja teemakohtaisille Kasvupoluille, joita järjestetään valtakunnallisesti ympäri Suomen. Haku sparrauksiin on jo päällä ja Kasvupoluille voi hakea mukaan aina 5.6.2019 saakka. Kasvupolkujen hakuajat vaihtelevat alueittain ja toimialoittain.

 

Lue lisää

 

 

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.