Rekrytointitapahtuma Duunitehdas kutsuu kahden vuoden tauon jälkeen työnantajat ja työnhakijat kohtaamaan Porvoon Taidetehtaalla 7.2.2023 klo 10-15. Vuodesta 2015 alkaen pidetyssä tapahtumassa on perinteisesti ollut viitisenkymmentä työnantajaa sekä kymmeniä muita organisaatioita ja oppilaitoksia, jotka haluavat tavata asiakkaitaan ja verkostoitua. 

Duunitehtaalle voi tulla etsimään myös kesätöitä. Ne työnantajat, joilla on töitä alle 18-vuotiaille, löytyvät tapahtumasta ilmapalloin merkattuina. Duunitehdas on kävijöille maksuton. 

Aikaisempina vuosina tapahtumassa on ollut tuhansia kävijöitä. Tähän tähdätään myös vuoden 2023 tapahtuman osalta. Yritysten ilmoittautuminen Duunitehtaalle on paraikaa käynnissä ja koska paikkoja on rajoitetusti, nopea toiminta kannattaa, myös rahallisesti. Näytteilleasettajamaksu on 16.12.22 mennessä ilmoittautuneille 75 euroa, tämän jälkeen paikkamaksu on 100 euroa.


Ilmoittaudu mukaan tästä

Duunitehtaalta saavat vinkkejä myös kevään yhteishakuun tähtäävät ja tapahtumassa on hyvä mahdollisuus tutustua eri koulutusasteiden oppilaitoksiin. Huomiota kiinnitetään myös kansainvälisiin työnhakijoihin ja heidän työllistymiseensä. 

Tapahtuman tarkempi ohjelma päivittyy jatkuvasti osoitteessa www.duunitehdas.fi.

Duunitehtaan järjestävät tuttuun tapaan yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, Porvoon kaupunki, Ohjaamo ja kehitysyhtiö Posintra.

 

 

Lisätietoa:

Olli Salonen
Uudenmaan TE-palvelut

p. 029 504 0859

 

Anne Wetterstrand
Porvoon kuntakokeilu

p. 050 3660 125

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.