Etsimme Posintran yrityspalveluiden tiimiin kokenutta ja innostunutta yrityskehittäjää. Toimenkuvaasi liittyy markkinointia, analysointia ja ratkaisujen etsimistä yritysten erilaisiin haasteisiin. Haemme moniottelijaa, jolle työn monipuolisuus on sen suola.

Posintra on vuonna 1998 perustettu itäisellä Uudellamaalla toimiva kehitysyhtiö, jonka toiminnan tarkoituksena on alueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn tukeminen ja vahvistaminen sekä hyvinvoinnin lisääminen. Yhtiön omistajat koostuvat alueen kaupungeista ja kunnista sekä yrityksistä, oppilaitoksista ja yrittäjäyhdistyksistä. Yhtiön tehtävänä on alueen toimivien yritysten ja yrittäjiksi aikovien neuvonta ja asiantuntijapalvelut sekä elinkeinojen kehittämistyö.

Aluekehitystyössä olemme uusien kärkialojen äärellä kuten kiertotalous, cleantech ja digitalisaatio. Lisäksi osallistumme aktiivisesti liikkumiseen, liikenteeseen ja logistiikkaan liittyvän kehityksen edistämiseen. Osallistumme myös moniin kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimus- ja kehityshankkeisiin, jotka tukevat alueemme ja sen toimijoiden kehitystä.

Meillä on Posintrassa hyvä tiimi ja tekemisen meininki. Jos kiinnostuit yrityskehittäjän tehtävästä ja haluat tietää lisää, ole yhteydessä Yrityspalvelujohtaja Fredrik Pressleriin p. +358 500 498 969 tai .

Toimi pian, käsittelemme hakemuksia sisääntulojärjestyksessä  ja paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Lisätietoja saat Posintran verkkosivuilta ja alla olevalta videolta.

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.