Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
29/08/2023
09:00 - 10:00

Tapahtumatyyppi


YRITTÄJYYS

Miten voimme onnistua yrittäjinä? Yrittäjyys vaatii rohkeutta kokeilla sekä kykyä sietää epävarmuutta ja epäonnistumisia. Miten tekijöinä johdamme itseämme sekä omaa toimintaamme? Tule inspiroitumaan Diilistäkin tutun Tiina Räisäsen johdolla.

Tinu Räisänen on valovoimainen puhuja sekä yrittäjä, mutta ennen kaikkea hän on tekijä. Hän on rautainen taloushallinnon ammattilainen, joka suhtautuu intohimoisesti johtamiseen ja kannustaa ihmisiä kehittämään erityisesti kykyänsä johtaa omaa toimintaansa. Tinu toimii yritysten johdon konsulttina ja tekee yhteistyötä taloushallinnon saralla kansainvälisten yritysten kanssa. Tinu puhuu tekijän taseen puolesta ja oivalluttaa yritysten johtoa sekä yrittäjiä katsomaan lukujaan uudesta näkökulmasta.

 

Tiina talar om hur viktigt det är att utveckla förmågan att våga och att stå ut med osäkerheten.

Välkommen med! Frågorna kan du ställa på svenska, Tiina tala finska.

Ilmoitaudu tästä!

LUOTSI – Yritysten muutoskyvykyyttä vahvistamassa -hanke on Posintran ja Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke ja Novago Yrityskehitys Oy toteuttama yhteishanke. Posintran osa-hankkeen kohderyhmänä ovat yrittäjät, joiden toimipaikka on Porvoo, Askola, Myrskylä tai Pukkila. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto, rahoituksen myöntäjänä Hämeen ELY-keskus. Hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksesta, osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Luotsi-logot

 

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
29/08/2023
09:00 - 10:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.