Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
01/06/2022
17:00 - 19:00

Tapahtumatyyppi


Asiakkaat ja ilmasto vaativat vastuullisuutta myös yrittäjiltä, mutta miten lähteä liikkeelle? Suurilla yrityksillä on suuremmat resurssit, mutta mitä pienempi yritys voi tehdä? Millaisia mahdollisuuksia vastuullisuuden vahvempi huomioiminen tarjoaa liiketoiminnalle?

 

Posintran, Porvoon Yrittäjien ja Porvoon kaupungin yhteisessä tapahtumasarjassa pureudutaan vastuullisen yrittämisen kysymyksiin. Sarja käynnistyy Posintran Tulostakomolla 1.6. ja kokonaisuudessaan sarjassa on kolme osaa:

 • Posintran Tulostakomo 1.6.: Miksi vastuullisuus on jo yrityksillekin välttämätöntä? Millaisia mahdollisuuksia vastuullisuuteen liittyy, entä riskejä jos vastuullisuuskysymykset jättää huomiotta? Mitä asiakkaat ajattelevat ja toimivat?
 • Porvoon Yrittäjien tapahtuma Yrittäjänpäivänä 5.9.: mistä vastuullisemman liiketoiminnan kehittämisestä voisi lähteä liikkeelle? Miten ja millaisin työkaluin se tehdään? Mitä muut ovat tehneet ja miten onnistuneet?
 • Porvoon kaupungin järjestämä tilaisuus 16.11.: miten kestävyystavoitteet näkyvät julkisissa hankinnoissa? Mitä yrittäjän pitäisi tietää, entä hankintaa tekevän virkamiehen?

 

Vastuullisuus osaksi omaa yritystoimintaa – Tervetuloa Posintran Tulostakomoon 1.6.!

 

Tervetuloa starttaamaan oman yrityksesi vastuullisuusmatka Posintran Tulostakomosta – tai ehkä olet jo pidemmällä, mutta kaipaat ympärillesi uusia ideoita ja muita samanmielisiä. Tulostakomossa kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja ja näkökulmia yritysten vastuullisuudesta. Tule mukaan, istumme iltaa uudistetun Sparren viihtyisissä tiloissa kattojen tasalla.

 

 • Keynote-puheenvuoro: toimitusjohtaja ja perustaja Seija Lukkala, Globe Hope Oy. Seija on suomalaisen vastuullisen yrittämisen pioneeri ja johtanut perustamaansa Globe Hopea jo vuodesta 2003. Globe Hope haastaa muotimaailman normeja valmistamalla ajatonta designia ylijäämä- tai kierrätetystä tekstiilistä.
 • Haastattelupenkissä asiantuntijat – miksi ja miten vastuullisuusaskeleet otetaan? Mitä mahdollisuuksia siinä piilee yritykselle?
  • toimitusjohtaja Seija Lukkala, Globe Hope Oy
  • vastuullisuusasiantuntija Anne Vanhala, Keskuskauppakamari
  • ekonomisti Petri Malinen, Suomen Yrittäjät
  • yrityskehittäjä Annika Weckman, Posintra
 • Kestävyyskanvaksesta vauhtia vastuullisuuteen: tutustu Posintran ketterään työkaluun, joka tekee oman yrityksesi vastuullisuusvirrat nopeasti näkyviksi.

Aika: keskiviikko 1.6. Ohjelma alkaa klo 17.30, kahvi/tee, smoothie ja pieni iltapala on katettuna jo klo 17 alkaen
Paikka: vastauudistettu Hotelli Sparre, Piispankatu 34, Porvoo

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 24.5. (ilmoittautuminen on tällä haavaa päättynyt)

 

 

 

Seija Lukkala Globe Hope Oy

Globe Hope Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Seija Lukkala on tehnyt kiertotaloudesta menestyvää liiketoimintaa.

 

 

 

Porvoon Yrittäjät - Borgå Företagare

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
01/06/2022
17:00 - 19:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.