Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
12/05/2023
09:00 - 10:00

Tapahtumatyyppi


Vastuullisuus on kilpailuetu vain tehokkaasti viestittynä. Miten viestiä yritysvastuusta uskottavasti?

Viherpesusta tuli maineriski. Siksi moni pysyttelee hiljaa todellisista vastuullisuuden kehittämistoimistaan. Vastuullisuusviestinnän webinaarissa tarjotaan pk-yritykselle työvälineitä, joilla tunnistaa sidosryhmien muuttuvia odotuksia ja lähteä rakentamaan omaa vastuullista yrityskuvaa. Miten saada oikeutettua etua kestävän liiketoiminnan panostuksistaan omissa myyntipuheluissa ja tarjouksissa? Miten reagoida, jos sittenkin joutuisi keskelle kohua?

Webinaari on osa Hiiliviisas Jukola -hankkeen työpajasarjaa, joka 12.5. keskittyy vastuullisuusviestinnän teemoihin. Työpajan alustusosuutta klo 9-10 ovat tervetulleita kuuntelemaan kaikki kiinnostuneet!

Täältä linjoille

Hiiliviisas Jukola -hankkeen päätavoitteena on kehittää ja pilotoida mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen muodostavan massatapahtuman oppimis- ja toimintamalli Porvoo-Borgå Jukolan yhteydessä, yhteistyössä tapahtumatuotantoon osallistuvien yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa. Hankkeen toteuttajina toimivat Posintra, suunnistusseura OK Trian sekä Aalto-yliopisto. Hankkeen rahoittaa Euroopan alue- ja kehitysrahasto.

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
12/05/2023
09:00 - 10:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.