Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
07/02/2023 - 16/05/2023
All Day

Tapahtumatyyppi


Tule kuuntelemaan maksuttomiin online-koulutuksiin, miten pienyrittäjät ja freelancerit voivat kehittää digitaalista liiketoimintaansa! Webinaarien lisäksi osaamista voi syventää erillisissä työpajoissa. Voit osallistua yksittäisiin aiheisiin tai osallistua vaikka koko sarjaan. Koulutussarja on osa HaagaHelian Digitikkaat-hanketta, jonka kumppanina myös Posintra toimii.

 

 

 • 8.3.2023: Tietoturva ja tietosuoja yrityksen toiminnassa – lue lisää
  Digitaalisuus luo mahdollisuuksia mutta myös velvollisuuksia. Miksi minulla on salattavaa ja mitä minun pitää tietää tietoturvasta yrittäjänä?
 • UUSI! 13.4.2023: GDPR-työpaja yrittäjille – mitä sinun ainakin tulee tietää tietosuojasta – lue lisää
  Lähes kaikki yritykset käsittelevät toiminnassaan henkilötietoja. Mitä yrittäjän tulee tietää tietosuojasta ja yksityisyyden suojasta? Mikä on ”henkilötieto”, ja miten se yritykseeni liittyy?
 • 18.4.2023: Digitaalisen myynnin ja verkkokaupan mahdollisuudet yrittäjälle – lue lisää
  Vuosi vuodelta isompi osa kaikesta kaupankäynnistä tapahtuu digitaalisissa kanavissa. Miten tunnistaa oman yrityksen kannalta keskeiset mahdollisuudet ja mitä verkkokauppa antaisi?
 • 9.5.2023: Digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen  – lue lisää
  Digitaalisuus avaa mahdollisuuden kohdata ja saavuttaa asiakkaita lukuisissa kanavissa. Miten tunnistan sopivat digitaalisen markkinoinnin kanavat ja miten hyödynnän saatavilla olevan tiedon markkinoinnissani paremmin?

Ilmoittautuminen on auki aina tapahtumapäivän aamuun saakka.

Jokaisen webinaarin perään on työpaja, jossa pääset heti syventämään webinaarissa oppimaasi käytännön tasolla. Lisäksi kevään aikana on vielä kaksi työpajailtaa, joissa on mukana muutama teema. Voit valita teemoista sinulle ja yrityksellesi tarpeellisimman ja saada asiantuntijoilta sparrausta liiketoimintasi kehittämiseksi. Työpajaillat järjestetään Zoomissa klo 17-19.

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
07/02/2023 - 16/05/2023
All Day

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.