Itäisen Uudenmaan suurin rekrytointitapahtuma Duunitehdas täytti jälleen Porvoon Taidetehtaan 6.2.2018. Tapahtumassa vieraili päivän aikana yli 4000 kävijää. Joukossa oli niin nuoria kesätyön ja opiskelupaikan etsijöitä kuin pitkän työuran tehneitä konkareita ja alanvaihtajia. Työnantajia oli mukana noin 50 ja työpaikkoja esillä tuhansia. Tällä kertaa ilahduttavan monella työnantajalla oli tarjota myös alle 18-vuotiaille sopivia työpaikkoja. Työnantajien lisäksi paikalla oli 11 alueen oppilaitosta. Kuvassa tapahtumassa esiintynyt laula Leevi Salonen sekä Duunitehdas-oppaina toimineita opiskelijoita alueen eri oppilaitoksista.

PALKO – työllisyyden palvelukokeilut Porvoossa ja Loviisassa -hankkeella ja Edupolin Duuniväylä -hankkeella oli tapahtumassa yhteinen työnhakuteemainen esittelypiste, jossa hankkeiden toimintaa ja palvelutarjontaa esiteltiin työnhakijoille ja muille hankkeista kiinnostuneille. Esittelypisteessä kävijöitä kiinnostivat erityisesti mahdollisuus saada henkilökohtaista tukea ja apua työnhaussa sekä PALKO-hankkeen tarjoamat laajat alueelliset yritysverkostot, joita hyödyntämällä työnhakijat voivat löytää esimerkiksi piilotyöpaikkoja.

Duunitehtaalle virtasi kävijöitä tasaisesti aamusta iltapäivään asti. Eniten vierailijoita veti puoleensa työnantajien sali, joka oli jatkuvasti täynnä innokkaita työnhakijoita. Monet tulijoista toivoivat löytävänsä työpaikan suoraan paikan päältä. Duunitehdas-tapahtumalle on selkeästi suuri tarve ja työpaikkoja tarjoavia työnantajia kaivataan mukaan jatkossa vielä enemmän.

Duunitehtaan järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, kehitysyhtiö Posintra ja Porvoon kaupunki.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.