Posintra toimii itäisen Uudenmaan uusyrityskeskuksena ja tarjoaa maksutonta neuvontaa yrittäjyyttä pohtiville Porvoossa ja Lapinjärvellä. Kautta maan Suomen uusyrityskeskuksissa käy vuosittain noin 16 000 yrittäjäksi aikovaa, joista lähes puolet perustaa yrityksen.

Uusyrityskeskusten neuvontatyön onnistumista mitataan jatkuvasti tehtävällä asiakastyytyväisyyskyselyllä. Samassa yhteydessä kysytään myös asiakkaiden suositteluhalukkuutta eli sitä, kuinka todennäköisesti nämä suosittelisivat uusyritysneuvonnan palvelua ystävilleen tai kollegoilleen.

Suositteluindeksiä eli NPS®️ lukua pidetään yleisesti yhtenä asiakastyytyväisyyden tehokkaimpana mittarina. NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita ja positiivinen jos tilanne on päinvastoin. Yleisesti ajatellaan, että positiivinen NPS-luku on hyvä ja yli 50 on jo erinomainen.


Posintran uusyritysneuvontaa suositellaan mielellään

Posintran uusyritysneuvonnan asiakastyytyväisyyskysely tehtiin aikavälillä 5/2020 – 5/2021. NPS-luvuksi saatiin 80, mikä on erinomainen. Ilahduttavaa oli myös asiakkailta saatu palaute, jonka mukaan 95 prosenttia koki yritysneuvojan kuunnelleen heitä ja 85 prosenttia tiesi neuvonnan jälkeen, miten edetä asiansa kanssa. Posintran uusyritysneuvojille annettu yleisarvosana (keskiarvo) oli myös erinomainen – 4,5 / 5 pistettä.

– On todella tärkeää saada palautetta neuvontatyöstä, jotta voimme kehittää palveluitamme entistä paremmin asiakkaitamme palveleviksi. Kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita, toteaa Posintrassa uusyritysneuvontaa antava Peter Backman ja kiittää asiakkaita saadusta palautteesta.


Pohditko yrittäjyyttä? – Tutustu Posintran neuvontapalveluihin alkaville yrittäjille ja ole rohkeasti yhteydessä.

 

Posintrasta apua yrittäjyyden alkutaipaleelle

 

Onko sinulla liikeidea? – Testausta se Uusyrityskeskuksen yritysneuvojalla  

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.