Liki kolmivuotinen kehitystyö LUCIA projektissa on saatu päätökseen. Projekti saavutti sille asetetut tavoitteet, Porvoon pilottikohteen valaistusasennukset saatiin valmiiksi ajoissa ja kevytväylän älykäs valaistus Porvoon uusissa puistoissa otettiin käyttöön.

Posintra on toteuttanut yhteistyössä Porvoon kaupungin kanssa puolituntisen videodokumentin Porvoon LUCIA pilottikohteen valmistelusta. Videolla tutustutaan asiantuntijahaastatteluiden muodoin valaistussuunnittelun lähtökohtiin, kohteeseen asennettuun teknologiaan sekä ajatuksiin älykkään kaupunkivalaistuksen tulevaisuudesta. Video on vapaasti nähtävissä Posintran Youtube-kanavalla.

LUCIA projektin kansainvälinen konsortio järjesti hankekokonaisuutta ja tuloksia esitelleen loppuseminaarin syyskuussa 2021. Seminaariesitykset ovat kattava läpileikkaus projektin toimintaan sekä ajatuksiin tulevaisuudesta. Seminaariaineistot löytyvät LUCIA-projektin verkkosivuilta.

Posintra ja Porvoon kaupunki kiittävät kaikkia LUCIA-projektin toteutukseen osallistuneita asiantuntijoita ja sidosryhmiä näkemyksellisestä ja tiiviistä yhteistyöstä. Tulevaisuus on valoisa – työ älykkään kaupungin puolesta jatkuu Porvoossa.

 

 

 

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.