Positiivista energiaa myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

Yrityksen markkinointi ja myynti

Myynnin ja markkinoinnin osaaminen voi aukaista uusia ovia liiketoiminnallesi! Autamme sinua kehittämään myynti- ja markkinointiosaamistasi.

Varaa aika yritysneuvontaan

Yritysneuvoja läppärin, älypuhelimen ja hiiren kanssa tekemässä markkinointia.

Kuinka saada lisää myyntiä?

Markkinoinnin ja myynnin yhteistyöllä lisää virtaa yrittäjyyteen

Tervetuloa matkalle kohti menestystä! Tarjoamme sinulle suuntaviivoja ja ajatuksia, jotka auttavat sinua löytämään oikean suunnan tämän päivän myynnissä ja markkinoinnissa. Haluamme, että Porvoolainen yritys näkyy, kuuluu ja säilyy elinvoimaisena.

Tunnetko asiakkaasi? Tiedätkö, miksi he ostavat tai mistä kanavasta tavoitat heidät? Miten markkinointi ohjaa asiakasta kohti myyntiä? Palvelumme on suunniteltu tarjoamaan yrityksille ensimmäinen sysäys matkalle kohti menestyksekästä myyntiä. Olemme apunasi myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, ja tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset. Hyödynnä maksuton yritysneuvonta ja tule kehittämään markkinointi- ja myyntiosaamistasi!

Varaa aika yritysneuvontaan!

Posintran kolme konkreettista keinoa parempaan myyntiin:

Tiedä, mitä myyt eli tuotteista

Tiedätkö, mitä myyt? Me autamme sinua sanoittamaan kilpailuetusi kohderyhmälähtöisesti jo heti alussa sekä hahmottamaan kilpailuetusi verrattuna muihin. Hyvin tuotteistettuja palveluita on paitsi helpompaa myydä, myös ostaa. Autamme sinua myös hinnoittelemaan tuotteesi oikein.

Tiedä, kenelle myyt eli tunne asiakkaat

Tunnetko, ketkä ovat asiakkaitasi? Entä tunnetko heidän ostopolkunsa? Me autamme sinua määrittelemään unelma-asiakkaasi ja selvittämään heidän ostopolkunsa! Annamme vinkkejä myös asiakaspitoon, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat paras markkinointikanavasi.

Tiedä, missä myyt eli tunne kanavat

Tiedätkö, mistä löydät unelma-asiakkaasi? Mitä kanavia he käyttävät ja missä siis sinunkin olisi hyvä olla myynnin varmistamiseksi? Oletko varmasti ottanut kaikki näkökulmat huomioon? Selvitetään yhdessä keinot myynnin lisäämiseen sekä kanavassa kanavan tavalla markkinointiin ja myymiseen!

Posintran yritysneuvojat markkinoinnin parissa

Hyvä suunnitelma on kaiken pohja

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – myös tässä asiassa. Hyvän markkinointi- ja myyntisuunnitelman avulla osaat asettaa selkeät tavoitteet, määritellä strategiasi ja seurata tavoitteiden edistymistä. Autamme sinua tekemään selkeät ja saavutettavissa olevan suunnitelman ja hyödyntämään myynnin johtamisessa myös dataa! Analysoimalla myyntidataa voit tunnistaa trendejä, optimoida prosesseja ja tehdä jatkossa entistä parempia päätöksiä.

Varaa aika yritysneuvontaan!

Markkinoinnin ja myynnin kehittämisen palvelussamme saat:

Ajatuksia ja inspiraatiota

Emme ole vain työkalupakki – olemme oppaitasi matkalla kohti uutta suuntaa. Autamme sinua näkemään uusia mahdollisuuksia ja ideoita, jotka voivat viedä yritystäsi eteenpäin. Tarjoamme sinulle eväitä, joiden avulla voit erottua kilpailijoistasi ja luoda vahvan brändin. Autamme sinua tuotteistamaan palvelusi, jotta tiedät, mitä myyt.

Suuntaviivoja ja käytännön ohjeita

Moderni markkinointi ei ole vain iskulauseita ja trendikkäitä termejä – se on konkreettista toimintaa. Autamme sinua luomaan selkeät suuntaviivat, jotka ohjaavat tekemistäsi. Opastamme sinua hyödyntämään dataa oikein ja tekemään päätöksiä siihen pohjautuen. Tiedon avulla voit optimoida markkinointitoimenpiteitäsi ja saavuttaa parempia tuloksia.

Vinkkejä arjen työskentelyyn

Onko yritykselläsi voimavaroja ja osaamista toteuttaa kaikki itse vai olisiko järkevää etsiä kumppani toteuttamaan markkinointia? Autamme sinua tunnistamaan, millainen kumppani olisi tarpeellinen. Ehkä tarvitset teknistä osaamista, luovaa suunnittelua tai vaikkapa some-asiantuntijaa. Yhdessä löydämme sinulle sopivat toimintatavat.

Varaa aika neuvontaan…

Kaipaatko apua yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen tai yrittäjän arjen erilaisiin kysymyksiin? Meidän yritysneuvonnastamme saat tukea yrittäjyyden eri vaiheisiin ja oman suunnan löytämiseen!

Varaa aika neuvontaan

…tai kysy minulta lisää!

Tiina Halli

Yrityskehittäjä

Tiina Halli

Yrityksen kasvu ja suunta, markkinointi ja myynti, WeCircle-hanke

Pikalataukset – hanki lisää yrittäjyyden virtaa hyödyllisistä materiaaleista!

Tutustu ajankohtaisiin artikkeleihimme