Minustako yrittäjä?

Yrityksen perustaminen

Kaipaatko apua tai sparrausta yrityksen perustamisessa? Kun suunnittelet yritystoiminnan aloittamista, olemme apunasi.

Varaa aika yritysneuvontaan

Tuumasta toimeen ja haaveesta yrityksen perustamiseen

Yrittäjäksi aikovalla on hieno tie edessään – kaikki tuntuu samaan aikaan mahdolliselta ja mahdottomalta. Kun yrityksen perustamista vasta harkitsee tai sinulla on jo potentiaalinen liikeidea, voi olla hyvä sparrailla ajatuksia yhdessä ammattilaisten kanssa. Kun siis suunnittelet kevytyrittäjyyttä, yrityksen perustamista, olet hakemassa starttirahaa tai muuta rahoitusta liiketoiminnallesi, olemme apunasi heti alkumetreiltä lähtien.

Testaamme liikeideaa kanssasi ja autamme laatimaan toimivan liiketoimintasuunnitelman. Yhteistyössä paikallisen ja valtakunnallisen uusyritysverkoston kanssa neuvomme sinua kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Mikäli sinä tai yrityksesi sijaitsette Porvoossa tai Lapinjärvellä, varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaamme ja tule juttelemaan! Tehdään unelmastasi totta!

Missä vaiheessa yrittäjäpolkuasi olet?

Liikeidea ja harkinta

Tarvitsetko apua ja sparrausta ideasi kirkastamiseen? Kaipaatko vastauksia yrityksen perustamiseen liittyviin kysymyksiin? Hiotaan ideastasi timantti! Pohditaan yhdessä liikeideasi ydintä, selvitetään potentiaaliset asiakkaasi ja tutkitaan alan kilpailu- ja markkinatilannetta.

Lue lisää

Liiketoiminnan suunnittelu

Alkuvaiheessa sinun tulee laatia liiketoimintasuunnitelma ja talouslaskelmat, mikäli olet hakemassa esimerkiksi starttirahaa tai muuta rahoitusta toiminnallesi. Liiketoiminnan suunnitteluun liittyvässä neuvonnassa keskitytään juuri sinun liikeideaasi ja omannäköisen yrittäjyyden kehittämiseen.

Lue lisää

Yrityksen perustaminen käytännössä

Yritys pystyyn! Saat meiltä apua yrityksen perustamiseen liittyviin käytännön toimiin, kuten sopivan yritysmuodon valintaan, toimialaan liittyviin lupiin ja ilmoituksiin, perustamisilmoitukseen, verohallinnon ilmoituksiin sekä tuki- ja rahoitushakemuksiin.

Lue lisää

Varaa aika neuvontaan!

Kaipaatko apua yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen tai yrittäjän arjen erilaisiin kysymyksiin? Meidän yritysneuvonnastamme saat tukea yrittäjyyden eri vaiheisiin ja oman suunnan löytämiseen!

Varaa aika neuvontaan

Pikalataukset – positiivista energiaa yrittäjyyteen hyödyllisistä materiaaleista

Tutustu ajankohtaisiin artikkeleihimme