Kuten kanavistamme on saattanut huomata, on meillä Posintralla tehty uudistustyötä niin visuaalisen ilmeen, viestinnän, palveluiden selkeyttämisen kuin verkkosivujen parissa! Visuaalisesta ilmeestä ja uudesta viestinnän tyylistä on nähty maistiaisia jo sosiaalisen median puolella, ja nyt syyskuun 2024 alussa julkaistaan uusi verkkosivusto palvelemaan paremmin nykyisiä tarpeita.

Millainen on uusi Posintra? Mitä lupaamme?

On kulunut jo hetki siitä, kun edellisen kerran olemme päivittäneet ilmettämme ja kirkastaneet viestintäämme, joten tarve kasvojenkohotukselle oli paikallaan. Vuoden 2023 lopulla käynnistimme projektin, jossa yhdessä Aava & Bang Oy:n kanssa kirkastimme viestintämme kulmakiviä ja ilmettämme. Vuoden 2024 aikana käynnistyi myös projekti verkkosivuston uusimiseksi. Nyt olemme siinä pisteessä, että uudet brändi- ja viestintäkonseptit on otettu käyttöön ja uusi verkkosivustomme näkee pian päivänvalon.

Vaikka ulkoasumme muuttuu, meidän ydinpalvelumme ja -tehtävämme säilyy. Olemme selkeyttäneet palvelurakennettamme uusille verkkosivuille, mutta kaikki samat, meillä aiemminkin tarjolla olleet palvelut ovat edelleen olemassa. Olemme edelleen uusien ja olemassa olevien yritysten ja yrittäjien sparrauskumppani arjen iloissa ja haasteissa koko yrittäjyyden matkalla. Tarkoituksenamme on tarjota toiminnallamme huomisvoimaa. Otetaanpa kertauksena, mitä se Huomisvoimaa tarkoittaakaan? Kiteytämme sen kolmeen kohtaan:

  • Tuomme voimaa yrittäjän arkeen
  • Tarjoamme tukea muutokseen ja kasvuun
  • Saamme aikaan elinvoimaa yhteistyöllä

Autamme taltuttamaan huomisen epävarmuutta ja löytämään huomisen kasvunpaikkoja. Siksi edistämme vahvasti kestävää kasvua ja vastuullista, ympäristön huomioon ottavaa liike- ja hanketoimintaa. Tuemme, kuuntelemme ja ratkaisemme aktiivisesti asiakkaidemme haasteita ja autamme saavuttamaan unelmia. Pidämme huolen yritysneuvojiemme osaamisesta, jotta he voivat tuoda parhaan osaamisensa yrittäjän arjen avuksi – niin haastavina aikoina kuin hyvissä hetkissä. Autamme mahdollistamaan muutoksen ja luotamme ennen kaikkea yhteistyöhön: alueellisella verkostojen ekosysteemillä ja yhteistyöllä saadaan Porvoon seutu pidettyä elinvoimaisena jatkossakin.

“Haluamme selkeyttää sitä, mitä me olemme ja mitä tarjoamme. Tätä varten syyskuun alussa julkaistaan uusi verkkosivusto, ja uutta visuaalista ilmettä onkin voinut nähdä jo sosiaalisen median kanavissamme. Lisäksi olemme selkeyttäneet viestintäkonseptiamme tähän päivään. Konsepti kiteyttää sen, keitä me olemme, mistä viestimme ja miltä kuulostamme. Tuotteistustyötä on tehty myös palveluiden kehittämisen suhteen, mutta ne pysyvät pääasiassa samana: uusilla verkkosivuilla ne ovat vain selkeämmin esillä ja nimettynä”, toimitusjohtaja Fredrik Pressler kertoo.

Meidän uusi tarinamme kiteyttää sen, keitä me olemme, mitä me teemme ja haluamme jatkossakin tehdä:

“Huomisvoimaa

Yrittäjyyttä ei ole ilman sisäistä paloa ja voimaa. Niitä tarvitaan, kun teet unelmiasi todeksi tai kun arki heittää haasteita eteen. Kun haluat saavuttaa potentiaalisi ja saada yrityksesi loistamaan, tarvitset lisää energiaa, uskoa omiin kykyihin, rohkaisua tarttumaan uusiin tilaisuuksiin ja motivaatiota tavoitella kasvua. Me autamme muuttamaan voimavarasi kestäväksi liiketoiminnaksi ja päästämään huomisvoimasi valloilleen.

Posintra on elinvoimaisen yrittäjyyden sparrauskumppani, jolta saat lisää energiaa, tukea ja työkaluja yrittäjyytesi kaikkiin käänteisiiin. Keskitämme voimavarasi liiketoiminnan muutosvoimaksi ja kytkemme sinut hubiimme eli yrittäjyyden kehitysverkostoomme. Hubin kautta pystyt tarttumaan tilaisuuksiin, joihin et yksin pystyisi, kasvattamaan osaamistasi, saamaan uusia ideoita ja kumppaneita matkallasi menestykseen.

Me Posintralla tutkailemme jo huomista, jotta sinä voit yrittäjänä keskittyä tekemään työtäsi tänään. Hyppää kyytiin, niin tuomme sinulle uusimman tiedon ja ratkaisumallit saavutettaviksi. Kehitämme alueellista elinvoimaa aktiivisella yhteistyöllä ja verkostolla, josta riittää huomisvoimaa ja yrittäjyyden energiaa jaettavaksi muillekin.”

Kuljetaan edelleen yhdessä yrittäjyyden polulla arjen iloissa ja suruissa! Uudet verkkosivumme julkaistaan syyskuun alussa. Ota sillä välin somekanavamme seurantaan, niin pysyt parhaiten mukana menossamme!

Instagram | Facebook | LinkedIn

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.