Porvoon kaupunki jakaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen. Tunnustuksen voi saada paikallinen yritys, yhteisö tai organisaatio omasta toiminnastaan ympäristön tai ilmaston hyväksi. Tunnustusta voivat hakea yritykset, yhteisöt tai organisaatiot, joiden:

  • Y-tunnus sijoittuu Porvooseen
  • toiminta sijoittuu Porvooseen
  • toiminta tukee kaupungin ympäristö- ja ilmastotavoitteita
  • ympäristö- tai ilmastoteko on toteutunut ennen vuotta 2020

Kaikki neljä kriteeriä on täytyttävä hakukelpoisuuden saamiseksi. Porvoon kaupunkikonserniin kuuluvat yritykset tai yhteisöt eivät voi hakea tunnustusta.

Porvoon kaupungin tavoitteena on olla ilmastotyön edelläkävijä vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteet ja se, mitä ilmastotyön edelläkävijä sisältää, on avattu tarkemmin kaupunkistrategiassa: Porvoon kaupunkistrategia

 

Palkintona tunnustus ja medianäkyvyyttä!

Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen saajalle luovutetaan diplomi ympäristön ja ilmaston hyväksi tehdystä toiminnasta. Lisäksi kaupunki toteuttaa palkinnon saajasta ja sen toiminnasta videon, jota palkinnon saaja voi hyödyntää myös omassa markkinoinnissaan. Tunnustuksen saaneesta yrityksestä, yhteisöstä tai organisaatiosta tehdään myös podcast-lähetys Porvoopodiin.

 

Hae tai vinkkaa kaverille – hakuaikaa on 30.9. asti!

Lisätietoa Porvoon kaupungin sivuilta: Tuen ilmastotekojen Porvoota

Löydät hakulomakkeen tästä: Hakulomake

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.