Porvoon Länsirannan uuden kevyenliikenteen raitin valaistussuunnittelua tehdään asukkaiden mielipiteitä kuunnellen. Suunnittelutyöstä vastaava Ramboll Finland Oy keräsi porvoolaisten mielipiteitä Porvoon Valot -tapahtumassa helmikuussa. Nyt työ jatkuu visiotyöpajassa.

Visiotyöpaja on osa arviointityötä, jonka tarkoituksena on saada asukkaiden ääni kuuluviin Länsirannan kevyenliikenteen väylän valaistussuunnittelussa. Työpajassa herätetään porvoolaisten toiveita ja tarpeita konkreettisten esimerkkien avulla yhteisen vision pohjaksi.

Nykyaikainen valaistusteknologia mahdollistaa runsaasti erilaisia toteutustapoja. Jollei suunnittelussa kuulla käyttäjien tarpeita ja näkemyksiä, on olemassa vaara, että valaistuksesta tulee häiritsevää tai muutoin ympäristöön ja käyttötarkoitukseen sopimatonta.

Visiotyöpajassa tutustutaan Länsirannan älykkään valaistuksen kevyenliikenteen väylän konseptisuunnitelmaan. Havainnollisen esityksen tarkoituksena on antaa kuva tulevasta väylästä ja herättää näin asukkaiden mielipiteitä.

Visiotyöpaja järjestetään etäyhteydellä 16.4. klo 17.30 – 19.00. Mukaan voi ilmoittautua täältä: https://forms.gle/HjTQtysnW4TS3uMd7.

Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille. Lisätietoa ohjelmasta on tulossa lähempänä ajankohtaa. Porvoon LUCIA-työryhmä toivottaa kaikki asiasta kiinnostuneet porvoolaiset tervetulleiksi mukaan visiotyöhön!

Kuvassa Porvoon Valot -tapahtuman kävijöitä antamassa mielipiteensä kaupunkivalaistuksesta.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.