INNOSTU! Kasvaminen kotimaan markkinoilla on rajallista. Jos haluat kasvattaa yritystäsi, viennissä on mahdollisuus. Viennin voi aloittaa tutuilla pohjoismaisilla markkinoilla, Euroopassa tai ottaa iso loikka suurten massojen markkinoille. Koko maailma on kädessäsi, minne aiot mennä?

ONNISTU! Viennin aloittaminen on prosessi siinä missä mikä muukin uusi asia. Huolellisella taustatyöllä ja suunnitelmallisella tekemisellä onnistut aivan varmasti. Posintran Vienninedistämössä kuulet hyviä innostavia tarinoita onnistumisista ja haasteiden selättämisestä. Miksi keksiä pyörää uudelleen, kun joku toinen on sen jo keksinyt!

VIE! Vienninedistämö tarjoaa bonuksena vienninedistämöt viennin keskeisistä aihealueista, joissa päästään käsiksi yrityksesi tarpeisiin ja askelmerkkeihin. Saat suoria, käytännönläheisiä ja toteuttamiskelpoisia ohjeita kansainvälisen liiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen. Vienti voi alkaa vaikka samana päivänä!

Posintran Vienninedistämö antaa sinulle selvät askelmerkit viennin aloittamiseen ja maaliin viemiseen tyylikkään tuloksellisesti. Vienninedistämö järjestetään torstaina 13.6.2019 klo 11.30-17.00 Aktian vintillä, Piispankatu 23, Porvoo. Ohjelman sisällön tuottaa Posintran kumppanina Export Maker Oy.

 

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN

 

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.