Porvoossa on tällä hetkellä n. 130  ukrainalaista sodan keskeltä saapunutta. Moni heistä etsii työtä ja tässä heitä auttaa Porvoon kaupungin, Uudenmaan TE-palveluiden ja Posintran yhteistyötiimi. Työllistymisiä on myös jo tapahtunutkin!

 

Haluatko sinä tarjota jossain muodossa työpaikan tänne saapuvalle? Oletko työntekijöitä vailla?  

 

Jättämällä yhteystietosi yrityslistallemme voit kertoa meille alustavan ja ei-sitovan kiinnostuksesi tarjota työtä Porvoossa asuville ukrainalaisille. Lista toimitetaan Porvoon kaupungin maahanmuuttajapalveluihin, josta voidaan myöhemmin olla sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystietosi

 

Porvoon kaupunki, TE-palvelut ja Posintra järjestävät myös yhdessä rekrytointitilaisuuden Taidetehtaan kokoustiloissa 7.9. klo 16-17. Tilaisuudessa voit tavata ukrainalaisia työnhakijoita pikatreffeillä, ja saat myös tietoa palkkatuesta ja muista käytännön asioista rekrytointiin liittyen. Parhaassa tapauksessa tässä tilaisuudessa syntyy uusia työsuhteita. Tilaisuuteen odotamme noin 20 eri alojen osaajaa ukrainalaistaustalla.

Jos kiinnostuit tilaisuuteen osallistumisesta, ole yhteydessä palvelukoordinaattori Virpi Paulantoon (ti-to puh 040 168 3772, )
Lue lisää tapahtumasta

 

Lisätietoa saat kaupungin elinkeinopäälliköltä sekä maahanmuuttokoordinaattoreilta:

elinkeinopäällikkö Elina Duréault, p. +358 40 184 5627, 
maahanmuuttokoordinaattori Virpi Paulanto, +358 40 168 3772, 
palvelukoordinaattori Niklas Grönroos, +358 40 168 2065, 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.