Toimiiko yrityksenne riittävän asiakaslähtöisesti? Oletteko tunnistaneet nykyisessä liiketoiminnassanne kehitystarpeita tai ajatelleet suunnata kokonaan uusille liiketoiminta-alueille?

Oletteko tunnistaneet kehittämistarpeita, mutta työ on jäänyt kiireessä puolitiehen? 

 

Uusi TUTKA-hanke on käynnistynyt. Tutkan avulla yritykset pääsevät konkreettisesti viemään haluamaansa kehityshaastetta eteenpäin ja muotoilemaan tarjonnastaan asiakaskeskeisempää palvelua. Tavoitteena on, että yritykset saavat konkreettisia eväitä liiketoimintansa uudelleen arviointiin, tulevaisuuden asiakas- ja markkinatarpeiden tunnistamiseen, uusien liiketoimintamallien ymmärtämiseen ja asiakasvetoisen toimintatavan tuntemiseen.

 


Tutka-hankkeen projektitiimi vasemmalta oikealle: Esa Viitamo, Novago, Anneli Manninen, Laurea, Miia-Mari Koskinen, Keuke, Tarja Meristö, Laurea ja Ari Perälä, Posintra.

 

 

TUTKA-palvelun aluksi Jokaiselle yritykselle tehdään nykyisen liiketoiminnan läpikäynti ja tarvekartoitus, jossa tunnistetaan kehityshaaste. Kehityshaastetta varten kootaan yhteiskehittämisprojekti, jossa työskentelevät yrityksen edustajien lisäksi Posintran yrityskehittäjä ja Laurean opiskelijoita.

Tutkan valmennusohjelma on viisiosainen, minkä lisäksi palvelu sisältää Posintran yrityskehittäjän sparrauksen ja tuen kehitysprojektin toteutukselle. Tutustu palveluun lataamalla Tutkan pdf-esite alla olevasta linkistä.

Tutka-palvelun esite

Hankkeen toteuttajina toimivat Laurea ammattikorkeakoulun lisäksi kolme uusmaalaista kehitysyhtiötä: Posintra Oy, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy  ja Novago Yrityskehitys Oy.

Hankkeeseen haetaan kaikkiaan 20 kehityshaluista yritystä, joista 10 aloittaa työn ensi syksynä ja toiset 10 keväällä 2020. Jos kiinnostut, ota yhteyttä Posintran yrityskehittäjään Ari Perälään, 050 506 5700.

 

Happily_rahoittajien logot

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.