Vuoden 2019 Tulostakomo-koulutuksissa käsitellään laajaa ja merkityksellistä aihetta, nimittäin brändäystä.  Järjestämme keväällä kaksi eri sisältöistä koulutusta. Voit osallistua aikataulusi mukaan molempiin tai vain toiseen. Posintran yhteistyökumppanina näissä Tulostakomoissa toimii Aava & Bang.

 

Yritysten brändäys on taiteenlaji, missä me suomalaiset olemme pääsääntöisesti vähän kehnoja, kiireisiä ja malttamattomia. On hyvä ymmärtää, että brändääminen ei ole koskaan kerralla kuntoon tuleva projekti vaan se on prosessi, joka ottaa aikaa eikä milloinkaan perustu arvaukselle tai sen paremmin tuurille. Pahimmillaan brändäämättömyys johtaa hallitsemattomaan kaaokseen, jossa asiakkaan ostopäätös perustuu hintaan ja eriskummalliseen järkeilyyn. Brändäämisen tarkoituksena on leipoa toimintaan tunteita, jotka kiilaavat asiakkaan ostoprosessissa järkeilyn ja rahan edelle.

Jotta sinulla on valmius ottaa niskalenkki yrityksen brändäämisestä, tule mukaan Posintran Tulostakomoon! Kevään aikana järjestetään kaksi eri sisältöistä koulutusta, jotka pureutuvat brändäykseen käytännön tekemisen tasolla.

Ensimmäinen Tulostakomo-ilta järjestetään maanantaina 15.4.2019 klo 17-20, jossa pureudutaan brändinrakentamisen ensimmäisiin askelmiin: Mistä brändi koostuu ja mitkä rakennuspalikat sinulla tulee olla kunnossa, jotta brändiä pystytään lähteä rakentamaan tukevan perustuksen päälle.

Aihetta jatketaan ja syvennetään Tulostakomon toisessa osassa, joka järjestetään tiistaina 28.5. Tällöin brändäystä lähestytään visuaalisuuden, tarinoiden ja johtamisen näkökulmista.

Parhaan hyödyn kokonaisuudesta saat, kun ilmoittaudut molempiin tilaisuuksiin. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tilaisuuksien tarkemmat ohjelmat julkaistaan pian.


1. BRÄNDIT JA BRÄNDÄÄMINEN – Visio ja lupaus
Aika: Maanantai 15.4.2019 klo 17-20, CoSpace Porvoo

Brändin tulee aina tukeutua yrityksen visioon ja lupaukseen. Oikeastaan ilman näitä brändäämistä ei voi tehdä. Miksi yritys on siis olemassa ja mikä on sen suurin unelma? Mitkä arvot ohjaavat toimintaa? Ydin ja luonne käsittää yrityksen kilpailuedun, kyvykkyyden kilpailla sekä halun pysyä mukana kilpailussa. Tähän kiteytyy myös yrityksen asiakaslupaus ja tyyli, jota sitten brändäämisellä tunteistetaan.


2. BRÄNDIT JA BRÄNDÄÄMINEN – Tapa ja tekijät

Aika: tiistai 28.5.2019 klo 17-20, CoSpace Porvoo

Miten brändi ilmenee visuaalisesti ja sanallisesti? Miten brändi juurtuu sisällöissä. Miltä yritys tuntuu sisäisesti? Miten johto ja henkilöstö viritetään brändin lähettiläiksi?

Molemmat tilaisuudet järjestetään CoSpace-tilassa, Rihkamatori 2, Porvoo. Huhtikuussa pidettävä 1. koulutus on täynnä. Toukokuun koulutukseen vielä muutamia paikkoja jäljellä! 

 

ILMOITTAUDU 28.5. Tulostakomoon

 

 

Saat parhaan hyödyn tilaisuuksista, kun osallistut myös Aava & Bangin toteuttamaan alkukartoitukseen. Kysely lähetetään Sinulle ilmoittautumisen jälkeen.

Tulostakomoissa kuullaan myös Aava & Bangin uudesta kasvun vauhdittamisen konseptista, Markkinointivirittämöstä. Markkinointivirittämö on markkinointi- ja myyntipainotteinen kasvuohjelma, joka tarjoaa yrityskohtaisen markkinointivalmennuksen lisäksi työntekijän käytännön toteutukseen.

 

Posintran Tulostakomot
Posintran Tulostakomo-koulutuksia pidetään yhteistyössä eri alojen asiantuntijayritysten kanssa. Teemoina ovat yrittäjiä puhuttavat, ajankohtaiset aiheet markkinoinnista taloushallintoon. Koulutukset ovat veloituksettomia ja tarkoitettu ensisijaisesti alueemme aloittaville ja jo toimiville yrittäjille. Tule mukaan hiomaan taitojasi, oppimaan uutta ja verkostoitumaan!  Voit myös esittää toiveita Tulostakomoiden aiheeksi.

 

Aava & Bang
Kymmenen vuotta sitten alkunsa saanut Aava & Bang syntyi ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan kasvuhakuisille yrityksille – aidosti strategisen kumppanin myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisessa toteutuksessa.

 

CoSpace Porvoo
CoSpace is a co-working facility that offers workspace and related services as a package to companies. Focus on your core business without unnecessary bureaucracy or long-term contracts. You can buy a daily or a weekly ticket to a shared workspace or book a private room for a longer period of time. We have different packages to serve the needs of different companies. We also offer several different kinds of meeting rooms with all necessary technology and equipment. Lisätietoa CoSpace.

 

Posintra Oy
Posintra on itäisen Uudenmaan oma kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on auttaa paikallisia yrityksiä kasvuun ja menestykseen, ja sitä kautta tarjota koko seudulle kasvun ja hyvinvoinnin eväitä – huomisvoimaa.

 

 

 

 

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.