TEKNOn Verkostotapaamisessa Porvoossa 27.9.2018 pureuduttiin ajankohtaisiin sote-kuulumisiin. Mervi Makkonen, Porvoon kaupungin vs. kehittämispäällikkö kertoi TEKNOn porvoolaisille ja loviisalaisille yrittäjille meneillään olevista sote-kärkihankkeista. Monia yrittäjiä kiinnosti kuulla, miten hankkeet vaikuttavat yrittäjän arkeen. Kysymyksiä herätti mm. henkilökohtaisen budjetoinnin pilotti, joka näillä näkymin kestää vuoden 2018 loppuun.

Heli Peltola Suomen Palvelukoulutuksesta herätteli yrittäjien mielenkiintoa sote-konsortioihin. Heli kannustikin yrittäjiä rohkeasti kokeilemaan konsortion muodostamista. Helillä oli runsaasti hyviä vinkkejä ja niillä onkin mahdollista välttää pahimmat sudenkuopat.

TEKNOn syksyn mittainen, neljä osakokonaisuutta sisältävä verkkokoulutus starttasi 1.10.2018. Koulutuksen aloituspaikkoja oli 30, ja paikat täyttyivät nopeasti. Todella moni joutui tyytymään peruutuspaikkaan. Syksyn verkkokoulutuksen viimeinen tehtävä palautetaan juuri ennen joulua ja koulutuksen päätöstapahtuma on TEKNOn loppuseminaarin yhteydessä 31.1.2019.

Tiistaina 9.10.2018 TEKNOn, Seniori365.fi:n ja Teknologialainaamon löytää Porvoosta Omenamäen palvelukeskuksesta Porvoon kaupungin järjestämästä SenioriSurf-tapahtumasta.

TEKNO-hankkeessa kehitetään koulutusta ja verkostoja, joilla edistetään sote-alan terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaamista. Hankkeella halutaan tukea terveys- ja hyvinvointialan työntekijöiden sekä yksittäisen kansalaisen hyvinvointi- ja terveysteknologiaosaamista. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto ja hankkeen toiminta-aika on 1.3.2017–28.2.2019.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.