Keväällä yhteistyössä markkinointitoimisto Haven Porvoon kanssa käynnistetyt Tulostakomo-koulutukset jatkuvat taas syksyllä. Ensimmäinen koulutus pidetään to 18.10. klo 17-20.30 ja se on tarkoitettu erityisesti aloittaville ja tuoreille yrittäjille. Illan aikana sukelletaan syvemmälle yrityksen some-markkinointiin sekä hakukoneoptimointiin (SEO). Teemat on valittu kevään koulutuksessa asiakkailta saadun palautteen perusteella. Kouluttajina toimivat tälläkin kertaa Haven Porvoon yrittäjät Kalle Alanen ja Ville Olkkonen sekä some-osuudessa vahvistuksena Haven Porvoon yhteistyökumppani, yrittäjä Katri Kilpiäinen Toimisto POKS:sta.

Toimiville yrittäjille suunnattu markkinoinnin Tulostakomo pidetään ke 7.11. klo 17-20.30. Koulutuksen teemat tulevat olemaan pitkälti samat kuin aloittavien yrittäjien koulutuksessa, mutta nyt tarkastelukulma on jo toimivan yrityksen markkinoinnin kehittämisessä.

Syksyn kolmannessa Tulostakomo-koulutuksessa to 25.10. klo 17-20.30 teemana on puolestaan kotimainen Johku-verkkokauppa-alusta. Moni alueemme yrittäjä ei ole vielä vienyt tuotettaan verkkomyyntiin ja Johku voi tarjota tähän yhden vaihtoehtoisen alustan. Illan aikana on tarkoitus avata erityisesti matkailu- ja matkailusidonnaisille yrittäjille suunnatun Johkun toiminallisuuksia kuten kalenteri, varaus, maksaminen, lisämyynti ja ristiinmyynti. Kouluttajana toimii Sami Hänninen Johkusta, jonka kanssa käytännön tekemistä avaa itse Johkua käyttävä yrittäjä Erika Englund. Lisäksi Haven Porvoon yrittäjä Ville Olkkonen kertoo verkkosivuihin ja -kauppaan olennaisesti kuuluvasta analytiikasta, hakukonemainonnasta ja hakukoneoptimoinnista.

Kaikki syksyn Tulostakomot pidetään CoSpace Porvoon tiloissa, os. Rihkamatori 2. Tilaisuudet ovat veloituksettomia ja illan aikana on kahvitarjoilu.

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSIIN >>

 

Posintran Tulostakomot
Posintran Tulostakomo-koulutuksia pidetään yhteistyössä eri alojen asiantuntijayritysten kanssa. Teemoina ovat yrittäjiä puhuttavat, ajankohtaiset aiheet markkinoinnista taloushallintoon. Koulutukset ovat veloituksettomia ja tarkoitettu ensisijaisesti alueemme aloittaville tai jo toimiville yrittäjille. Tule mukaan hiomaan taitojasi, oppimaan uutta ja verkostoitumaan!  Voit myös esittää toiveita Tulostakomoiden aiheeksi.

Haven Porvoo
Haven Porvoo on paikallinen markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen dataan perustuvia ja sisällöllisesti laadukkaita digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja ja auttaa yrityksiä saavuttamaan mitattavissa olevia tuloksia. Yrityksen perustajat, yksityisyrittäjät Kalle Alanen ja Ville Olkkonen ovat laittaneet hynttyyt yhteen kyetäkseen vastaamaan aikaisempaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin kokonaisvaltaiselle markkinoinnin ja myynnin kehittämiselle. Lisätietoa Haven Porvoo.

Toimisto POKS
Toimisto Poks on joulukuussa 2017 perustettu digitaaliseen ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut markkinointitoimisto, jonka takana on porvoolainen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä vuosia toiminut Katri Kilpiäinen. Taustaa hänellä on mm. Ylen kampanjapäällikön tehtävistä, missä hän hoiti isoja lanseeraus- ja markkinointikampanjoita SuomiLOVEsta Siskonpetiin. Lisätietoa Toimisto Poks.

Johku
Johku on uudenlainen työkalu, jonka avulla erityisesti matkailuyrittäjä (elinkeinoharjoittaja, mikro, pieni tai keskisuuri) tai muu matkailun parissa työskentelevä taho myy palvelujaan ja tuotteitaan – joko suoraan, ristiinmyy kumppaneidensa kautta tai myy Johkuun integroitujen ulkoisten myyntikanavien läpi. Yritystoiminnan seuraaminen ja kehittäminen hoituvat sujuvasti kokonaiskuvan muodostavan ohjauspaneelin ja seikkaperäisen raportoinnin avulla. Iso määrä aikaa säästyy automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Lisätietoa Johku.fi

CoSpace Porvoo
CoSpace is a co-working facility that offers workspace and related services as a package to companies. Focus on your core business without unnecessary bureaucracy or long-term contracts. You can buy a daily or a weekly ticket to a shared workspace or book a private room for a longer period of time. We have different packages to serve the needs of different companies. We also offer several different kinds of meeting rooms with all necessary technology and equipment. Lisätietoa CoSpace.

Posintra Oy
Itäisen Uudenmaan kehitysyhtiö Posintra viettää tänä vuonna 20. toimintavuottaan. Posintran tehtävänä on auttaa paikallisia yrityksiä kasvuun ja menestykseen ja sitä kautta tarjota koko seudulle kasvun ja hyvinvoinnin eväitä – huomisvoimaa.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.