Posintrassa noudatetaan koronaepidemian aikana viranomaisohjeita ja -suosituksia. Viruksen leviämisen ehkäisemiseksi keväällä 2020 yhteiskunnan toimintaa rajoitettiin ja kesällä rajoitukset on purettu ja yritysten toimeliaisuutta vauhditetaan. Rajoitusten purkamisesta alkava uusi ajanjakso voi jatkua melko pitkään.

Olemme palanneet työskentelemään toimistolle. Otamme etukäteen sovitut asiakastapaamiset vastaan toimistollamme, mutta suosimme edelleen etäkokouksia lähikokousten sijaan. Jotta työskentely ja asiakkaiden vastaanottaminen toimistollamme olisi mahdollisimman turvallista, olemme laatineet toimintatavoistamme erillisen ohjeistuksen. 

Toivomme, että et tule toimistollemme sairastuneena tai edes lievästi hengitysoireisena. Mikäli oirehdit, voit sopia kanssamme etätapaamisen soittamalla numeroon +358 50 597 3887. 

Toivomme asiakkaidemme huolehtivan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta (THL).
Kättelystä ja muusta fyysisestä kontaktista pidättäydytään. Toimistollamme tulee pitää riittävä turvaetäisyys muihin ihmisiin. Neuvottelutiloissa saa olla enintään kolme henkilöä yhtä aikaa. Isommat kokoukset järjestämme etäkokouksena tai muissa tiloissa.

Näillä tavoin toimien toivomme, että työskentely ja tapaamiset sujuisivat mahdollisimman turvallisesti koronaepidemian aikana.  

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.