Kysyimme asiakkailtamme ja sidosryhmiltämme loppuvuonna 2017, miten he kokevat palvelumme ja sen erilaiset elementit. Halusimme tietää, miten olemme asiakkaidemme mielestä suoriutuneet – missä on onnistuttu ja mitä meidän pitäisi parantaa.

Lähetimme kaksi hieman eri painopisteisiin keskittyvää Net Promoter® Score -kyselytutkimusta asiakkaillemme, jotka ovat asioineet meillä viimeisen viiden kuukauden aikana. Kyselyt keskittyivät joko yritysneuvontaan tai hanketyöskentelyyn. Kyselyn vastausaktiivisuus oli erittäin hyvää ja saimme erinomaista palautetta, jonka mukaan toimintamme kehittäminen jatkuu. Kiitos arvokkaasta palautteestasi!

Posintran yritysneuvonnan NPS-luku on tällä hetkellä  +72,4 ja hanketyöskentelyn NPS +66. Tulemme mittaamaan suosittelulukua säännöllisesti.

Arvoimme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken kaksi illalliskorttia ravintola Zum Beispieliin. Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Onnittelut!

 

NPS -mittarin logiikka

Globaalisti eturivin yritysten käyttämä Net Promoter® Score -kyselytutkimus ja –mittari on yksinkertainen ja toimiva tapa selvittää omien asiakkaiden asiakasuskollisuutta. Kysely mittaa asiakastyytyväisyyttä ja selvittää, ovatko asiakkaat niin tyytyväisiä yritykseen, että voisivat suositella sitä ystävilleen tai kollegoilleen.

NPS- kyselytutkimus selvittää asian yhdellä pääkysymyksellä: “Kuinka todennäköisesti suosittelisit [yritystä X] ystävälle tai työtoverille?”

Asiakkaita pyydetään pisteyttämään vastauksensa asteikolla 0–10. Pisteytys on jaettu kolmeen luokkaan –

“arvostelijat”, “passiiviset” ja “suosittelijat”, jotka jakautuvat antamiensa lukujen perusteella:

  • Luvun 0–6 antaneet: Arvostelijat
  • Luvun 7–8 antaneet: Passiiviset
  • Luvun 9–10 antaneet: Suosittelijat

Asiakastyytyväisyyttä varsin ankarasti arvioiva mittari toimii niin, että suosittelijoiden prosenttimäärästä vähennetään arvostelijoiden prosenttimäärä, jolloin tuloksena on suosittelun nettoarvo.

Voit lukea lisää Net Promoter® Score -tutkimuksesta: http://netpromotersystem.com/about/index.aspx

 

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.