Verkkokauppa mahdollistaa sen, että bisnestä voi tehdä mistä vaan, vaikkapa lossimatkan takaa Pellingin saaresta. Siellä sijaitsee Subfix Oy, josta kampaamoalan ammattilaiset tilaavat hiustuotteita ja koulutuksia. Jatkossa Hairbesties.fi-verkkokauppa palvelee myös kuluttajia suoraan.

Keväällä 2017 yritys kasvoi nopeasti ja tarvittiin rahoitusta. Pankki kaipasi yrittäjäpariskunnalta selkeää suunnitelmaa ja ennustetta myynnin kehityksestä. Pankki ehdotti yhteydenottoa Posintraan.

‒ Oli tosi haastavaa tehdä kolmen vuoden suunnitelma, kun ei yhtään tiennyt miten lähtee menemään. Kun näin Posintran tekemän laskelman, sanoin, että näyttää hurjalta, otetaan vähän alakanttiin, sanoo Johnny Kippilä Subfixistä.

Kasvuun olisi kuitenkin hyvä osata varautua. Hairbestiesissä myytävät merkit tulevat Amerikasta ja rahtiajat ovat pitkiä, myynnin rajuun nousuun on vaikea vastata nopeasti. Kävikin niin, että 2018 loppuvuodelle suunniteltu tavoite puhkesi jo 2017 lokakuussa. Kasvua edelliseen vuoteen verrattuna kertyi 120 prosenttia.

‒ Posintran arvio meni ihan oikein, minä olin se jänis, nauraa Kippilä!

 

Subfix Oy

Subfix Oy: Johnny Kippilä ja Kika Packalen-Kippilä

 

 

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.