Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö Posintra Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Seppo Pietarinen.

Pietarinen siirtyy Tuusulan elinvoimajohtajan tehtävistä Porvooseen. Hän on toiminut aikaisemmin elinkeinojohtajana Nurmijärvellä sekä muun muassa Invest In Salo -hankkeen markkinointijohtajana. Vuosina 1997 – 2002 hän toimi kahden suomalaisen yrityksen yksikönjohtajana Shanghaissa, Kiinassa.

– Pietarisen pitkä elinkeinopoliittinen kokemus tuo lisää osaamista Posintraan. Varsinkin hänen kokemuksensa kansallisesta ja kansainvälisestä markkinoinnista vahvistaa Posintran palvelutarjontaa yhtiön sidosryhmille, sanoo hallituksen puheenjohtaja Mats Nyman.

Kehitysyhtiötoiminta on tuttua Keski-Uudenmaan alueelta, missä Pietarinen on istunut muun muassa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus – KEUKE Oy:n sekä Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksen hallituksissa.

– On mukava aloittaa työt elinvoimaisella Itä-Uudellamaalla ja täällä on ensivaikutelman perusteella meneillään monia hyviä hankkeita, sanoo Pietarinen.

Pietarinen aloittaa yhtiössä elokuun alussa. Toimitusjohtajan tehtävä vapautuu, kun Ulla Poppius eläköityy syksyllä. Toimitusjohtajavaihdos tapahtuu virallisesti lokakuun alussa.

Lisätiedot:

Seppo Pietarinen, puh 050 4475363

Mats Nyman, puh 050 3281236

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.