Porvoon uuden elinkeinopäällikön Elinan myötä meillä on nyt entistä leveämmät hartiat tarttua yrittämisen mahdollisuuksiin ja haasteisiin Porvoossa. Samalla pandemia ja Ukrainan sodan vaikutukset ovat tehneet yrittämisestäkin vaikeammin ennakoitavaa. Kuulisimme mielellämme yhdessä missä yrityksessäsi mennään, millaisia suunnitelmia sinulla on sekä miten kunnalliset elinkeinopalvelut voisivat olla niissä avuksi. Mitä yrityksessäsi pitäisi tehdä juuri nyt, että se säilyy elinvoimaisena kiihtyvässä muutoksessa? Pohditaan sitä yhdessä.

Varaa aika elinkeinopäällikkö Elina Duréaultille, joka nappaa tapaamiseen mukaan myös Posintran yrityskehittäjän. Tutustumistapaamisen jälkeen voit jatkaa yrityksesi kehityssuunnitelmien tekemistä Posintran maksuttomassa yritysneuvonnassa. 

Alla näet varattavissa olevat aikahaarukat ja paikat. Varaa oma aikasi numerosta +358 40 183 7917.

  • ke 6.4. klo 9-10 Posintralla (Lundink. 8)
  • pe 8.4. klo 9-12 etänä
  • ke 13.4. klo 9-12 Posintralla (Lundink. 8)
  • ke 20.4. klo 9-12 Posintralla (Lundink. 8)

Tapaamiset on tarkoitettu kenelle tahansa yrittäjälle tai yrityksen johdolle, yrityksen kokoon katsomatta. Porvoossa jokainen yritys on tärkeä.

Samalla teemalla juodaan myös yhteiset aamukahvit Porvoon Yrittäjien kanssa 21.4. klo 8-9. Paikkana Taste Lunch, Veckjärventie 5.  Tule tapaamaan meitä ja muita yrittäjiä!
Porvoon Yrittäjien huhtikuun aamukahvit: “Yrityksen kehittäminen poikkeusaikana”

Nähdään!

Elinkeinopäällikkö Elina Duréault

Mitä yrityksesi kaipaa juuri nyt? Mitä sinä yrittäjänä kaipaisit meiltä? Treffaa elinkeinopäällikkö Elina ja Posintran yrityskehittäjä.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.