Kehitysyhtiö Posintra etsii jälleen Matkakivelle kotia. Vuosittain eteenpäin vierivä Itä-Uudenmaan matkailualan tunnustuspalkinto myönnetään yritykselle tai henkilölle, joka on toimillaan parhaiten edistänyt Itä-Uudenmaan matkailualan hyvinvointia ja menestystä. Tällä kertaa palkinnon erityisenä valintateemana on innovatiivisuus – kuka henkilö tai mikä yritys on omalla innovatiivisuudellaan kehittänyt Itä-Uudenmaan matkailualaa?

Jokainen voi vaikuttaa, minne Matkakivi jatkaa matkaansa – Posintra kerää ehdotuksia palkinnon saajasta. Mikäli sinulla on mielessäsi yritys tai henkilö, joka mielestäsi on Itä-Uudenmaan Matkakiven ansainnut, ilmoita siitä meille perusteluiden kera 19.3.2018 mennessä.

Valinnan Matkakiven saajasta tekee saatujen edotusten perusteella asiantuntijaraati, jonka jäsenet ovat Sari Myllynen (Porvoon kaupunki), Lilian Järvinen (Loviisan kaupunki), Jarmo Ritalahti (HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu), Juho Tanska (Kiva Cafe Streetfood Bar / Quadrum Oy) sekä Ulla Poppius (Posintra Oy). Palkinnonsaaja julkistetaan matkailutoimijoiden työpajassa 5.4.2018.

 

Anna ehdotuksesi Matkakivi-palkinnonsaajaksi tästä

 

Edelliset Matkakivi -palkinnonsaajat

2009 – Varustamo Oy J.L. Runeberg – Rederi Ab J.L. Runeberg

2010 – Oy Premium Events Ab

2011 – Matkailukonkari Ari Kautto

2012 – Malmgård

2013 – Nordic Restaurants Oy, Bistro & Cafe Sinne

2014 – Loviisan Wanhat Talot ry

2015 – Porvoon matkailuoppaat ry

2016 – Kiva Cafe Streetfood Bar / Quadrum Oy

Lisätietoja Itä-Uudenmaan Matkakivi -palkinnosta: Topi Haapanen, Posintra Oy

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.